Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Numarul de bacterii din corpul uman este mult mai mare decat numarul de celule.

› vrei mai mult

Bancul zilei

-Cum o cheama pe bunica ta?
-Constanta!
-Nu stiam ca bunica ta e statiune!!!

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

A doua zi de bacalaureat

26 Iunie 2007
De ieri a inceput seria examenelor de bacalaureat fiind inscrisi aproximativ 191.000 de absolventi pentru sustinerea acestora, declara Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului (MECT).Ieri prima serie de absolventi de liceu au inceput bacalaureatul cu proba orala la limba si literatura romana. Astazi cea de a doua parte de elevi vor susutine examenul oral la limba si literatura romana prezentandu-se la licee inca de la ora 8 si intrand in sali in ordinea afisata in cele 571 de centre de examen. In fiecare centru de examinare este asigurata asistenta medicala pentru eventualele incidente cauzate de canicula.

Pentru elevii care susutin proba la educatie fizica Ministerul Educatiei a dispus desfasurarea acestei probe incepand cu ora 7.00 sau dupa ora 18.00 pentru a se evita caldura din timpul zilei. Pe durata desfasurarii examenului de bacalaureat 400 de politisti vor asigura linistea si ordinea publica.

Examenul de bacalaureat va continua si in zilele ce urmeaza cu problele orale dupa cum urmeaza: 26-27 iunie la limba si literatura materna, 27-28 iunie limba si literatura moderna. Le uram elevilor mult succes in continure.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri