Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Sunt peste 2700 de limbi vorbite pe glob.

› vrei mai mult

Bancul zilei

care e culmea geografiei?
sa deschizi Portile de Fier cu Cheile Bicazului

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

A doua zi a probei la limba moderna

29 Iunie 2006
Examenul de Bacalaureat continua cu cea de-a doua zi a probei orale la limba si literatura moderna. Aceasta este a doua proba orala a examenului de bacalaureat. La prima proba, cea la limba si literatura romana, promovabilitatea la nivelul intregii tari a fost de 99,61%.

Pentru sesiunea iunie-iulie 2006 a bacalaureatului s-au inscris 191.299 de elevi, insa 3.232 dintre acestia nu s-au prezentat la examen. In plus, dupa primele doua zile de examen, 692 de candidati au fost declarati respinsi, iar 19 au fost eliminati pentru ca au incercat sa copieze. Probele orale sunt eliminatorii, iar cei care obtin note sub 5 sau nu se prezinta la o proba orala nu mai au voie sa participe la probele urmatoare.

Dupa proba orala la limba si literatura moderna urmeaza cea la limba si literatura materna, pe 30 iunie si 1 iulie. Probele scrise incep pe 3 iulie, prima fiind la limba si literatura romana. Urmeaza limba si literatura materna pe 4 iulie, pe 5 iulie e programata proba obligatorie a profilului, iar pe 6 si 7 iulie sunt probele la alegere.

Sursa Realitatea TV

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri