Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Azi vei cunoaste pe cineva deosebit. Va trebui sa lasi timiditatea la o parte si sa te comporti la fel cum o faci cu cei mai buni prieteni.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Gena care determina parul rosu determina o rezistenta mai mare la anestezic. Oamenii roscati rezista cu pana la 25% mai mult anestezic decat ceilalti.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Intr-o lupta cu turcii, Stefan cel Mare se hotaraste sa opreasca lupta motivul fiind plictiseala si hotaraste cu hanul tatar sa faca o lupta de caini.turcii vin cu un pit bull si moldovenii cu un maidanez care in lupta il mananca pe pitt bull. turcii disperati ca au folosit tot aurul pe care-l aveau il intreaba pe Stefan cum de este posibil asa ceva iar Stefan le zice:si noi am folosit tot aurul sa ii facem operatie estetica la crocodilul nostru.

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

52% dintre liceeni ar lua BAC-ul

29 Aprilie 2005
Liceenii care au sustinut simularea examenului de bacalaureat saptamana trecuta au picat pe capete. Jumatate dintre ei n-au reusit sa ia nota de trecere si numai 28 de elevi din cei 15.000 inscrisi la testare au luat 10.

Promovabilitate la simularea examenului de bacalaureat este de 51,91% la nivelul Capitalei, 8.119 din cei 15.641 de candidati prezenti au obtinut note peste 5. Elevii din sectorul 2 au obtinut cele mai bune rezultate, procentul de promovabilitate in randul acestora fiind de 56,96%, la polul opus situandu-se sectorul 6, cu numai 39,91% promovati. Mai mult decat atat, 2.252 de liceeni dintre cei care au reusit sa ia note de trecere au luat intre 5 si 6, adica aproape 28% din totalul notelor peste 5.

PREMIANTI. Numai 28 de elevi au fost notati cu 10, 11 dintre acestia sustinand simularea la "Geografia Romaniei". Note de 10 au fost obtinute si de candidatii care au optat pentru "Limba si literatura romana-2", "Matematica M1 (Matematica-Informatica) – proba D", "Istoria romanilor", "Economie – proba F", "Filozofie – proba F", "Psihologie – proba E (stiinte sociale)", "Informatica", "Biserica Ortodoxa Romana – Dogmatica ortodoxa, proba E".

La simularea examenului de bacalaureat desfasurata in Capitala s-au inscris peste 18.000 de viitori absolventi de liceu, dintre care au participat la probe 15.641, adica circa 85%. Notele obtinute de liceeni nu vor fi trecute in catalog.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri