Maia Mitchell

Maia Mitchell


Plaja Adolescentilor are premiera la Disney Channel pe 21 septembrie

23 august 2013, 16:50

Plaja Adolescentilor are premiera la Disney Channel pe 21 septembrie

Disney Channel anunta premiera mult asteptatului film "Plaja Adolescentilor", o interpretare moderna a unei povesti clasice cu petreceri pe plaja, sambata, 21 septembrie, la 9:30.

Filmul ii are in rolurile principale pe Ross Lynch (actor in Austin & Ally si component al trupei holywoodiene R5) in rolul lui Brady si Maia Mitchell (cunoscuta din serialul The Fosters, o productie ABC Family) in rolul lui Mack, doi surferi care se lasa purtati de ultimul val al verii, ce ii poarta in mod misterios intr-un film clasic cu petreceri pe plaja, numit “Wet Side Story”. Acolo, domina o rivalitate intre motociclisti si surferi pentru preluarea controlului asupra petrecerilor de pe plaja...si toata lumea canta si danseaza. Acum Brady si Mack trebuie sa incerce sa se intoarca in prezent, dar vietile lor s-ar putea schimba pentru totdeauna cand, in mod necugetat, ei modifica firul povestii de dragoste al filmului…atunci cand liderul chipes, surferul Tabacarul, se indragosteste de Mack, in timp ce motociclista Lela tanjeste dupa Brady.Plaja Adolescentilor
Andrei Leonte si Loredana CiobotaruPlaja Adolescenṭilor ii mai are in distributie pe  Grace Phipps (cunoscuta  din productia ABC Family, Cele noua vieti ale lui Chloe King) in rolul lui Lela, Garrett Clayton in rolul Tabacarului, John Deluca in rolul Macelarului, Chrissie Fit (Spitalul General) in rolul Obraznicei, Kevin Chamberlin, nominalizat la Tony Awards (Jessie, Productia Broadway Familia Adams) in rolul Dr. Fusion si Steve Valentine (Magicienii din Waverlz Place: Filmul si Sunt in Formasie) in rolul lui Camembert.
Plaja AdolescentilorScenaristii filmului sunt Vince Marcello & Mark Landry ("Zombie Prom") si Robert Horn ("Minunata aventura a lui Sharpay"). Filmul este regizat de Jeffrey Hornaday nominalizat la premiile DGA ("Tocilarul fermecator", coregraf pentru "A Chorus Line," "Flashdance") si care s-a a facut echipa cu Chris Scott pentru productiile "Lemonade Mouth," "Step Up 4," "So You Think You Can Dance". David Buelow ("Bring It On: Fight to the Finish")si Robert F. Phillips ("Teen Spirit," "Valkyrie") sunt producatori executivi. "Plaja Adolescentilor" este regizata de Rainforest Productions, LLC.

Inapoi la stiri cu Maia Mitchell
Meviy
Meviy
30 decembrie 2013, 19:32

din pacate eu nu m-am uitat :(

angelo304
angelo304
14 noiembrie 2013, 07:36

este destul de tare filmu si imi place destul de mult

ALEXANDRU_23OCTOMBRIE
ALEXANDRU_23OCTOMBRIE
21 septembrie 2013, 10:23

Buna,pe site nu am gasit concursul pt Ipad, cum ma inscriu? ma poate ajuta cineva? multumesc

salomeea03
salomeea03
15 septembrie 2013, 09:26

Abea astept filmul!!! Eu cred ca e super!

Marya-sckumpika-01
Marya-sckumpika-01
10 septembrie 2013, 14:42

abia astept filmul!!

Marya-sckumpika-01
Marya-sckumpika-01
10 septembrie 2013, 14:41

sper sa imi dati si mie o sansa la concurs niciodata nu am fost castigatoare si nu am avut niciodata sansa de a castiga un Ipad. daca as castiga Ipad-ul as fi cea mai feicita de pe pamant

Alekss
Alekss
31 august 2013, 14:21

Abia astept premierea pe Dysnep Channel,dar nu-mi place ca este pe 21,as fi vrut sa fie cat mai curand!