Maia Mitchell

Maia Mitchell


Biografie Maia Mitchell

Maia Mitchell interpreteaza rolul lui McKenzie ("Mack"), o surferita moderna cer descopera importanta încrederii în sine si a urmaririi propriului ei destin când este teleportata în mod misterios într-un film pe o plaja a adolescentilor si trebuie sa-si gasesca drumul înapoi acasa, în filmul original Disney Channel, Plaja adolescentilor.

Mitchell a aparut ca quest star în serialul Jessie de la Disney Channel si va interpreta de asemenea rolul unei adolescente adoptive în viitoarea serie ABC family, The Fosters, care prezinta o familie caracterizata printr-un amestec de etnii si compusa din copii biologici si adoptive, film produs de Jennifer Lopez.

Nascuta pe 18 august 1993, Mitchell a crescut în Linsmore, New South Wales, Australia si a luat lectii de dans de la o vârsta frageda. Crescând într-o zona îndepartata de de orase mari, Mitchell a început sa joace în productii scolare si teatre locale. La vârsta de 12 ani a participat la castingul pentru seria televiziunii australiene, Mortified, si a câstigat rolul principal al lui Brittany Flune. Seria a depasit numeroase recorduri ale Televiziunii Australiene pentru Copii si a câstigat premii nationale si internationale, inclusive AFI pentru cel mai bun serial australian de televiziune pentru copii si un premiu în cadrul Festivalului International De Filme pentru Copii din Chicago.

Mitchell a jucat si în serialul australian de televiziune Trapped, în rolul Natashei Hamilton si mai târziu si-a recâstigat rolul în serialul Castaway. Va putea fi vazuta si în filmul The Philosophers al lui John Huddles, în rolul unei eleve de liceu, Beatrice.

Locuieste în preyent în Sydney, Australia si are un frate mai mic. În timpul liber, iubeste sa calatoreasca si sa cânte la chitara.

Twistter: https://twitter.com/MaiaMitchell

Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate