Loredana

Loredana


Loredana amana concertul Agurida 20 / XX, de la Sala Palatului

18 noiembrie 2020, 15:52

Loredana amana concertul Agurida 20 / XX, de la Sala Palatului


Concertul de pe 19 noiembrie 2020, ora 19:30, se amana pentru anul urmator. Agurida XX, Sala Palatului, TBA

Loredana, regina incontestabila a muzicii pop, va reveni pe scena Salii Palatului, in 2021, cand va prezenta publicului concertul eveniment – Agurida XX.

Pe fondul situatiei generate de pandemia Covid-19, precum si din nevoia respectarii recomandarilor autoritatilor pentru prevenirea imbolnavirilor, Loredana reprogrameaza concertul din luna noiembrie pentru anul urmator, o data ce va fi anuntata ulterior. Biletele achizitionate raman valabile pentru urmatoarea data.

Un concept vizionar, unitar, memorabil, AGURIDA 20 se anunta a fi o productie grandioasa; o calatorie muzicala fantastica in compania unui grup fabulos de muzicieni talentati.
Asculta aici albumul "Agurida XX": https://Loredana.lnk.to/AguridaXXPR

"Dragii mei, pentru ca situatia este cea care este, in mod evident nu ne putem vedea maine. Pentru noi toti, sunt momente grele in care cel mai important este sa fim sanatosi si in siguranta. Cat de curand voi reveni cu noi surprize, insa, din pacate, la Sala Palatului ne vom putea reintalni anul viitor, la o data pe care o astept si eu de la directiunea salii si pe care v-o voi vomunica imediat ce o primesc. imi doresc sa fiti sanatosi cu totii, sa va bucurati de liniste alaturi de familie si sa ne vedem cu totii, cu bine, cat de curand" – LOREDANA.

O artista cu o cariera remarcabila, LOREDANA se reinventeaza in fiecare an si pentru fiecare generație. Timp de peste trei decenii, Loredana a cantat despre iubire in nenumarate genuri si stiluri, fie ca a interpretat muzica pop, rock, populara,jazz, jamparale, blues sau musical. A cautat in muzica sa toate definițiile, nuanțele si semnificațiile cuvintelor care exprima cele mai misterioase si puternice stari sufletesti: iubire, dragoste, dor, nostalgie. La mai bine de trei decenii de cariera, 24 de albume, peste 600 de cantece, si peste 2000 de concerte, Loredana se intoarce in universul Aguridei, un taram fantastic, o alegorie de simboluri si traditii romanesti.

in anul 2000, apare albumul "Agurida", un material manifest, in dulcele stil clasic, traditional, inspirat de marea artista Maria Tanase, din dorinta de a readuce puritatea si frumusetea muzicii romanesti pe piedestalul pe care il merita si in fata noii generatii. Albumul Agurida a fost lansat printr-un concert live ce a devenit peste ani emblematic, proiect regizat de regretatul Ducu Darie si dirijat de violonistul Marin Alexandru. Albumul a nascut un concept si o trupa ce aveau sa faca istorie, BANDA AGURIDA, alaturi de care Loredana calatoreste de 20 de ani in inimile romanilor de pretutindeni.

Spectacolele Loredanei de la Sala Palatului si turneele naționale au atras in fiecare an zeci de mii de spectatori in toata țara. Dupa 6 spectacole concept si doua musicaluri de mare succes, Mamma Mia si We Will Rock You, artista si banda ei se intorc la Sala Palatului pentru un concert aniversar si un spectacol dedicat spiritului AGURIDEI. De la pop, la folclor, rock, jazz, alternativ, electro dance, intr-un carusel sublim, un periplu sonor complet, fiecare spectacol Loredana este un fusion extravagant, armonic si elegant, susținut cu virtuozitate de artistii talentați din banda Agurida.

Spectacolul Agurida este sustinut de catre Reciclad'Or, organizatie specializata in implementareaobligatiilor privind raspunderea extinsa a producatorilor. RECICLAD’OR, partenerul green al evenimentului, va oferi experiente eco, inedite si va incuraja publicul sa se distreze si sa recicleze, printr-o serie de activari de constientizare si informare privind mediul inconjurator.

Biletele sunt disponibile exclusiv in reteaua IaBilet, accesand link-ul urmator:https://www.iabilet.ro/bilete-loredana-agurida-20-50567/.

Asculta / Descarca albumul "Agurida XX"

Sursa: Media Pro Music

Inapoi la stiri cu Loredana