Laura Marano

Laura Marano


Jocuri Laura Marano

Laura Marano

Biografie Laura Marano

In Austin si Ally, noul serial de comedie Disney Channel, Laura Marano interpreteaza rolul unei compozitoare extrem de talentate, dar timida, jumatatea unui duo muzical de pe Internet, transformat, peste noapte, într-o adevarata revelatie.

Laura Marano, acum în vârsta de 15 ani, si-a început cariera de actrita la 5 ani, jucând în piese la Agoura Children’s Theatre. Exploatându-si pasiunea pentru micul ecran, a aparut într-o serie de reclame nationale pentru mai multe companii, cum ar fi Wendy’s si Burger King.

Tânara actrita a fost invitat special în mai multe seriale de televiziune, precum Heroes, Children’s Hospital, Flash Forward, Little Monk, Medical Investigation, Huff si Joan of Arcadia. In plus, a mai avut si roluri recurente în Disparuti fara urma si The Sarah Silverman Program, si aparitii obisnuite în Back to You si în emisiunea concurs Te crezi mai destept decât un pusti in clasa a V-a?

Pe marele ecran, Marano le-a dat voce unor personaje din animatiile Finding Nemo si Ice Age: dezghetul. A mai aparut si în filmul produs de George Clloney si Steven Soderbergh, The Jacket, precum si în Superbad al lui Judd Apatows.

Nascuta pe 29 noiembrie 1995, cea mai mica dintre cei doi copii ai familiei, Marano are multe hobby-uri, cum ar fi fotbalul, panul, hip-hopul, tap dance si cântatul. Iar dintre toate, cel mai mult îi place sa citeasca si sa compuna muzica.
Laura Marano este o persoana careia îi place aventura, fiind pasionata de calatorii. Cel mai mare fan al ei ramâne câinele sau, Velvet.

Website: http://lauramarano.com/
Twitter: https://twitter.com/lauramarano
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Laura-Marano/209108095791214