Justin Bieber

Justin Bieber


Vanilla Ice crede ca Justin Bieber isi va pierde curand faima

26 iulie 2011, 12:12

Vanilla Ice crede ca Justin Bieber isi va pierde curand faima



Vanilla Ice este convins ca faima de care se bucura starul canadian Justin Bieber mai are foarte putine zile de existenta.

Rapperul a declarat ca Justin ar trebui sa se bucure din plin de atentia de care se bucura in prezent, pentru ca si-a cam consumat perioada de glorie.

Vanilla Ice a declarat pentru Huffington Post ca Bieber va trece prin aceeasi experienta pe care a traversat-o el insusi pe vremea cand avea doar 16 ani, la momentul lansarii super-hitului `Ice Ice Baby`:

`Va aparea cu siguranta ceva nou si el (n.r. Justin Biber) va fi uitat. O sa fie distractiv sa-l privesti straduindu-se sa-si revina dupa decadere`, a declarat artistul.

Citeste mai mult despre Vanilla Ice crede ca Justin Bieber isi va pierde curand faima pe Bestmusic.ro

Inapoi la stiri cu Justin Bieber
darkdeea13
darkdeea13
15 august 2012, 17:39

Nu stiu cine e tipul asta,dar nu cred ca a fost el 'vreodata la fel de faimos ca Justin:x.Cred ca este doar invidios ca un "copil" e mai celebru decat el.

nastiama
nastiama
12 aprilie 2012, 13:56

are dreptate Vanilla Ice!!! chiar daca nu il cunosc are dreptate!!

Ady_Hristea
Ady_Hristea
2 martie 2012, 18:04

Vanilla Ice isi va pierde el faima nu justin e un prost vanilla ice eu oricum il voi iubi pe justin si chiar daca nar mai fi faimos (L)

aryanna_dulcika
aryanna_dulcika
23 august 2011, 09:36

nu cred pt ca justin si.a facut cat de cat un nume si e destul de cunoscut si chiar daka nu se va mai vorbi atat de molt de el numele bieber va ramane si melodiile lui la fel si cred ca sunt si vor ramane moltzi care vor da replay cum fac si acum la melodiile lui XD peace XD

gina_98
gina_98
12 august 2011, 12:15

Si ce,n-are dreptate? Justin Bieber e doar un "passing trend"