Justin Bieber

Justin Bieber


Biografie Justin Bieber

Nume: Justin Bieber
Data nasterii: 1 martie 1994
Locul nasterii: London, Ontario, Canada
Zodia: Pesti

Cantaretul de muzica pop Justin Bieber este unul dintre cele mai tinere si mai populare vedete din toate timpurile. Mama lui, Patricia Lynn Mallette avea numai 18 ani cand l-a nascut pe Bieber si a fost nevoita sa-l creasca singura, situatia lor materiala fiind una nu tocmai buna.


Cand era mic, Justin era pasionat de hockey, sah, fotbal si, binenteles, muzica. A inceput  sa cante la tobe, pian, trompeta si chitara, iar cand avea 12 ani a participat la un concurs de muzica unde s-a clasat pe locul II. Mama lui a postat pe You Tube un film de la acest concurs pentru ca prietenii si familia sa-l poata vedea. Apoi a continuat sa puna filme cu fiul ei cantand cover-uri R&B, iar Bieber a devenit din ce in ce mai popular. Astfel, Scooter Braun l-a descoperit si mai tarziu a devenit managerul lui. Acesta a aranjat ca Justin sa se intalneasca la Atlanta, Georgia, cu Usher, iar in urma acestei intalniri tanarul artist a semnat un contract cu casa de discuri Island Records.

Primul single, "One time", a inceput sa fie difuzat la radio inca din perioada in care Bieber inregistra primul sau album, iar in mai putin de o luna de la lansarea "My Wold", albumul a fost certificat cu platina in Canada si in SUA. La numai 16 ani, Justin este cel mai tanar artist solo din istorie care are un album pe locul 1 in Billboard 200.

In toate calatoriile pe care le face, Justin este insotit de mama lui. In fiecare saptamana isi ia o zi libera in care se relaxeaza. La fel orice tanar, ii plac jocurile video si are un cont de twitter unde posteaza zilnic.Justin poate sa faca "moonwalk" exact la Michael Jackson.  Spune despre el: "Sunt nebun. Sunt exact asa cum imi merge mintea. Nu sunt normal. Gandesc diferit. Mintea mea functioneaza tot timpul!"

Culoare prefarata: mov
Serial preferat: Smallville

Twitter: http://twitter.com/#!/JUSTINBIEBER
Facebook: http://www.facebook.com/#!/JustinBieber