Justin Bieber

Justin Bieber


Justin Bieber la lansat single-ul "Hold On"(video)

5 martie 2021, 12:03

Justin Bieber la lansat single-ul "Hold On"(video)

Justin Bieber se pregateste de lansarea albumului "Justice", de pe care ne-a prezentat astazi, 5 martie, single-ul "Hold On". 


Single-ul "Hold On" va fi inclus pe cel de-al saselea album al artistului, "Justice", alaturi de melodii precum "Holy" (feat. Chance The Rapper), "Lonely" cu Benny Blanco sau "Anyone". 

in videoclipul regizat de Colin Tilley, Bieber si actrița Christine Ko infațiseaza un cuplu care are nevoie de bani pentru un tratament de cancer, pentru a salva viața lui Ko. intr-un act de compasiune si disperare, Bieber pulverizeaza cu un pistol de jucarie si jefuieste o banca, ceea ce duce la o urmarire a poliției, plina de suspans, in timp ce incearca sa scape cu motocicleta.

Videoclipul poate fi urmarit aici: https://www.youtube.com/watch?v=LWeiydKl0mU
Stream / Download: https://umusic.lnk.to/JustinBieberHoldOnPR 

Luna trecuta, concertul live stream de Ziua indragostiților cu Justin Bieber a devenit cel mai vizionat live al unui artist din istoria TikTok. Performance-ul a adunat peste patru milioane de vizionari unice. 
Justin Bieber este cel mai ascultat artist pe Spotify, cu 63 de milioane de ascultatori lunar. Cifre impresionante are si pe Instagram (165 milioane urmaritori) sau YouTube (61,2 milioane de abonati) – fiind primul si singurul artist care depaseste acest numar de abonati. Pana in prezent, Justin a depasit 68 miliarde de stream-uri si a vandut peste 68 milioane de unitati.

Sursa: umusic

Inapoi la stiri cu Justin Bieber