Demi Lovato

Demi Lovato


Demi Lovato a lansat albumul "Dancing With The Devil... The Art Of Starting Over"

2 aprilie 2021, 12:54

Demi Lovato a lansat albumul "Dancing With The Devil... The Art Of Starting Over"

Demi Lovato a revenit cu albumul "Dancing With The Devil... The Art Of Starting Over", al saptelea material discografic al superstarului cu o cariera de peste treisprezece ani.

 

Albumul apare in aceeasi perioada cu documentarul marca YouTube Originals, lansat de catre Demi Lovato cu câteva zile in urma si care ofera detalii din viata artistei si reflecta asupra problemelor cu care s-a confruntat in ultimii ani. Albumul "Dancing with the devil... the art of starting over" pune in perspectiva perioada critica prin care a trecut Demi si a fost produs executiv de catre Demi si managerul ei, Scooter Braun.

 

Odata cu lansarea albumului, Demi a prezentat si un videoclip emotionant pentru single-ul "Dancing with the Devil". Clipul este regizat de catre Michael D. Ratner si prezinta, intr-o maniera tulburatoare, problemele pe care Demi le-a avut cu adictia, relatând cu exactitate momente cheie din viata sa.

 

Videoclip "Dancing With The Devil:

 

In sprijinul lansarii albumului, Lovato va avea doua aparitii marca TikTok. in primul rând, ea va fi primul invitat pe Headstream-ul TikTok, noua serie live interactiva a aplicatiei, care invita fanii sa intre in mintea artistilor lor preferati. Headstream invita artistii sa-si prezinte noua muzica, sa interactioneze cu fanii in chatul live si sa poarte discutii reale cu cel mai dur intervievator de pâna acum - ei insisi. De asemenea, va urca pe scena TikTok LIVE, luni, 5 aprilie, pentru a interpreta piesele noi de pe album.

 

Tracklist:

 

Prelude

Anyone

Dancing with the Devil

ICU (Madison's Lullabye)

The Art of Starting Over

Intro

The Art of Starting Over

Lonely People

The Way You Don't Look At Me

Melon Cake

Met Him Last Night (feat. Ariana Grande)

What Other People Say (Demi Lovato & Sam Fischer)

Carefully

The Kind of Lover I Am

Easy (Demi Lovato & Noah Cyrus)

15 Minutes

My Girlfriends Are My Boyfriend (feat. Saweetie)

California Sober

Mad World

Butterfly

Good Place

 

Demi Lovato este una dintre cele mai de succes artiste din lume. A aparut in filmul Disney "Câmp Rock" in anul 2008, cât si in "Câmp Rock" din 2010. Tot in anul 2008, Demi a lansat si primul ei album "Don't Forget". Ce a urmat a fost o cariera de succes, cu o multime de vânzari record si turnee mondiale. Adunând toti urmatorii lui Demi Lovato de pe toate platformele de social media, ajungem la peste 209 milioane de fani.

Dupa albumul de debut, Demi a mai lansat inca 5 proiecte muzicale, cel mai recent fiind "Tell Me You Love Me", aparut in 2017. Piesa "Sorry Not Sorry" a adunat peste 195 milioane de stream-uri si a ajuns pe primul loc in clasamente importante. Printre hiturile lansate de-a lungul timpului se regasesc "Cool for the Summer", "Heart Attack", "Neon Lights" si "Really Don't Care".

Demi a inceput anul 2021 in forta, performand la inaugurarea noului presedinte al Statelor Unite ale Americii, iar in 2020 a sustinut un performance la Premiile Grammy cu piesa "Anyone" si a cântat imnul national la Super Bowl LIV.

 

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/DemiLovatoDWTDPR

Sursa: umusic.ro

Inapoi la stiri cu Demi Lovato