Debby Ryan

Debby Ryan


Biografie Debby Ryan

Debby Ryan interpreteaza rolul lui Jessie, o fata visatoare dintr-un mic orasel de provincie, crescuta intr-o familie de militari, care se aventureaza in New York City pentru a-si transforma visele in realitate si ajunge dadaca a patru copii adorabili, in serialul de comedie de la Disney Channel, "Jessie."

Debbie Ryan este cunoscuta probabil cel mai bine datorita rolului "Bailey Pickett" din serialul de succes de la Disney Channel "Ce viata minunata pe punte." In 2010, a jucat in filmul original de la Disney Channel, "16 Wishes." Pe langa faptul ca a interpretat tema muzicala a filmului, "A Wish Comes True Everyday," a fost si co-autoarea celei de-a doua melodii, "Open Eyes," alaturi de fratele sau, Chase.

Ryan si-a facut debutul in film in "The Longshots" alaturi de Keke Palmer si Ice Cube, si de curand a jucat in filmul "What If" alaturi de Kevin Sorbo, John Ratzenberger si Kristy Swanson.

Nascuta pe 13 mai 1993, Ryan si-a petrecut primii ani in Alabama, Texas si Germania. Debbie este implicata in muzica, colaborand cu fratele si prietenii ei, creand si producand melodii originale. Spera ca intr-o zi sa isi deschida un studio de inregistrari. Adora sa se intalneasca si sa le vorbeasca tinerilor si sprijina diferite organizatii de caritate. Printre hobby-urile sale se numara hoinaritul prin magazinele de antichitati, scrisul, realizarea de interviuri pentru blog-ul ei de muzica si pregatirea unor delicioase brownies fara gluten.

Locuieste in prezent in Los Angeles impreuna cu familia sa.

https://www.facebook.com/DebbyRyan/