Ashley Tisdale

Ashley Tisdale


Exclusiv! Interviu cu actorii din "Minunata aventura a lui Sharpay"

7 septembrie 2011, 12:06

Ashley Tisdale

Actorii din filmul "Minunata aventura a lui Sharpay" ne impartasesc, in exclusivitate, cateva secrete din spatele camerelor de filmat.

Remedii contra plictiselii!
Unora li se pare ca în actorie totul este roz, dar de cele mai multe ori, intre doua cadre, actorii au de asteptat. Ce fac cei din Fabuloasa aventura a lui Sharpay in acest timp? Ii interogam pentru a afla …

Delicii cu … câini!
Ashley Tisdale: „ Pentru mine, una din activitatile preferate din pauzele de filmari era sa stau si sa ma relaxez impreuna cu catelusa mea, Maui. E minunata, iar atunci când o am prin preajma am senzatia ca toata familia e alaturi de mine. Ori de câte ori aveam o pauza de filmari in timpul zilei, stateam cu ea in cabina mea. Asa, nu ma simteam niciodata singura.”

Sharpay Evans revine in lumina reflectoarelor in "Minunata aventura a lui Sharpay"

17 august 2011, 16:00

Ashley Tisdale

Sharpay Evans, nestapanita diva si proaspat absolventa a Liceului de Est, prinde viata in lung metrajul “Minunata Aventura a lui Sharpay”. Noul film original Disney Channel, realizat dupa scenariul lui Robert Horn, va avea premiera pe Disney Channel pe 10 septembrie, la 9:30.

Ashley Tisdale va intra din nou in rolul care a facut-o atat de populara in filmul de televiziune Liceul Muzical. Tisdale este si producatorul executiv al acestui film alaturi de Barry Rosenbush si Bill Borden (ambii din seria Liceul Muzical).

Vezi toate stirile despre Ashley TisdaleVezi toate stirile despre Ashley Tisdale