Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Viteza cu care se propaga sunetul este de 340 metri pe secunda.

› vrei mai mult

Bancul zilei

- De ce un avion albanez coboara la sol din 3 in 3 minute?
- Ca sa-l intoarca cu cheita.

› vrei mai mult

Ziua pacalelilor - Duminica, 1 Aprilie, tooooata ziua!

27 Martie 2012
În așteptarea zilei de 1 Aprilie, copiii sunt chemați să-și voteze distracția preferată!



Unul dintre cele mai trăsnite și controversate personaje din familia Cartoon Network, Bana Joe* candidează pentru poziția de Mascotă Oficială a zilei de 1 Aprilie! Electoratul îl poate vota pe 30 și 31 martie, în parcurile Herăstrău, Tineretului și IOR din București.

Banana Joe

În campania electorală,  (îmbrăcat în cel mai elegant costum-coajă pe care îl are) a promis că va difuza de Ziua Păcălelilor la Cartoon Network cele mai bune comedii din istoria desenelor animate, precum Nevăstuica, Curaj, câinele cel fricos, Vaca și puiul sau Tabăra lui Lazlo! Și nu e o păcăleală!



Mai mult, Banana Joe le dă voie copiilor să voteze pe www.CartoonNetwork.ro ce alte desene vor să mai vadă pe 1 Aprilie la TV! Între 26 și 29 martie copiii pot alege între personaje cu greutate în comedie, precum Gumball, Angelo, Jake și Finn, Garfield, Ed, Ed și Eddy, gemenii Cramp și mulți alții.



Premiera de 1 Aprilie >>> Uimitoarea lume a lui Gumball – 2 episoade noi >>> de la 18:40!



Filmul de 1 Aprilie >>> Star Wars: Amenințarea Padawanilor >>> de la 19:10!



STAR WARS: THE CLONE WARS/ SEZON NOU



Sezonul 4, Ep. 67-88

Începe luni, 9 aprilie, la 19:35

De luni până vineri

Foto: TM & © 2010 Lucasfilm Ltd. All rights reserved.


STAR WARS: THE CLONE WARS

În noul sezon din cea mai cunoscută saga intergalactică, eroicii cavalerii Jedi luptă alături de armata de clone pentru a păstra ordinea în Univers, dar eforturile lor sunt întâmpinate cu rezistență acerbă de droizii din arma de Separatiști. Ca de fiecare dată, aventurile din noile episoade dezvăluie colțuri neștiute din galaxie, miza crește pe măsură ce războiul se extinde, iar lupta nu este niciodată lipsită de surprize. Dușmani de temut revin din negura trecutului să-și ia revanșa, inclusiv inamici pe viață cum e vânătorul de recompense Cad Bane, sau cum e Darth Maul, ucenicul Sith.

De ambele părți ale baricadei se nasc alianțe la care nu se aștepta nimeni, acțiunea explodează, iar cursul evenimentelor ia o turnură de necrezut!



Cu o tehnologie perfecționată și noi metode de producție, Lucasfilm Animation dă viață acțiunii ca niciodată până acum. Producătorii promit că fiecare nou episod va fi un adevărat film. Animația, comparabilă cu cea realizată pentru marile ecrane, precum și aventurile captivante fac din noul sezon Star Wars: The Clone Wars o experință unică. De luni până vineri, numai la Cartoon Network!



UN SHOW OBIȘNUIT / EPISOADE NOI

Sezonul 2, Ep 21-40

Începe sâmbătă, 14 aprilie, la 20:50

În fiecare weekend



Mordecai și Rigby sunt doi buni prieteni care fac din problemele și treburile plicticoase de zi cu zi niște lucruri fantastice.

Mordecai e o tânără gaiță albastră care acum învață simțul răspunderii. E bine crescut, dar asta nu înseamnă că nu-i plac și micile distracții din când în când - distracții aiurite, desigur. Rigby dă dovadă de o neînfricare care arată clar că nu prea știe ce sunt alea limite. Tataie, deși arată ca un om, e e o acadea din Lolliland. De când se știe a fost putred de bogat și a trăit în puf. Se bucură de orice lucru ca un copil. Cum Tataie e complet aiurit, lui Benson îi revine misiunea de a administra parcul. El e șeful lui Mordecai și Rigby și nu-i scapă o clipă din ochi.

Împreună sunt personajele pline de viață ale serialului Un show obișnuit, care dă o nouă dimensiune distracției!

 

JOHNNY TEST / EPISOADE NOI

Sezonul 5, Ep. 1-26

Începe luni, 16 aprilie, la 16:35

De luni până vineri


JOHNNY TEST

Johnny este un puști de 11 ani, cu o viață obișnuită. Obișnuită?! Am vrut să spunem incredibilă, mai ales când intră în scenă surorile sale gemene, inventatoarele supergeniale și prietenul său cel mai bun - câinele vorbitor. Când surorile tale gemene te folosesc pe post de cobai personal pentru cele mai trăsnite experimente, e clar că aventurile haioase se vor ține lanț!



REDAKAI: CUCEREȘTE KAIRU / EPISOADE NOI



Sezonul 2, Ep. 14-19

Începe sâmbătă, 21 aprilie, la 12:00

În fiecare weekend


REDAKAI: CUCEREȘTE KAIRU

Redakai: Cucerește Kairu este un serial de animație al cărui personaj principal, Ky, e un tânăr de 15 ani, pasionat de stiluri vechi de arte marțiale. Ky pornește într-o aventură incredibilă pentru a găsi Kairu, o forță extraterestră de energie. Cu ajutorul prietenilor lui – Maya și Boomer – va călători de-a lungul și de-a latul lumii pentru a găsi și a proteja Kairu de adolescenții rivali care nu au deloc intenții bune. Ky își dorește foarte tare să devină cel mai mare războinic Kairu din toate timpurile – un Redakai.



INVINCIBILII / FILM ÎN PREMIER?



Duminică, 7 aprilie, la 19:10

(Titlu original: Level Up!)


INVINCIBILII

Invincibilii e o comedie fantastică și nonconformistă cu trei liceeni pasionați de jocuri pe computer, care deschid fără să vrea un portal, permițând personajelor din lumea virtuală să pătrundă în lumea reală. Acum, cei trei sunt nevoiți să treacă peste barierele sociale și să colaboreze: dacă nu joacă împreună jocul în viața reală, nu au nicio șansă să învingă nenumăratele creaturi care ies mereu prin portal și amenință liniștea orașului lor. Mai mult, trebuie să facă față unei provocări și mai serioase: monstruosul Maldark încearcă și el să intre din joc în lumea reală și să cucerească planeta.



Wyatt Black / “Forța Supremă” – e entuziast, idealist, un geniu al computerelor și al tehnicii în general, tipul de băiat catalogat drept “tocilar” în lumea reală, dar o forță redutabilă în joc.



Dante Ontero / “Dl. Biclă” – este rebelul care face mereu probleme, cel care se ține mereu de poante și farse.



Lyle Hugginson / “Vrăji” – este tipul super pe care toată lumea din școală vrea să-l aibă prieten. Pentru a nu-și strica bunul renume, păstrează secretă pasiunea lui pentru jocuri pe computer.



Angie Prietto – e fata drăguță, inteligentă, nerăbdătoare și curioasă. Tenace și zgomotoasă, nu se lasă până nu obține ce vrea. Își dorește foarte tare să facă parte din grup și nu e genul care rămâne de bunăvoie pe dinafară.



CARTOON NETWORK CINEMA

Cele mai bune filme  

Sâmbăta și duminica la 10:05 și 19:10



1.4 Star Wars: Amenințarea Padawanilor (Star Wars: The Padawan Menace)

O expediție de rutină cu a Academiei Jedi se transformă într-o aventură cât se poate de amuzantă în Star Wars: Amenințarea Padawanilor. Yoda, transformat în ghid de ocazie, are sarcina de a-i conduce pe tinerii și neastâmpărații recruți pe culoarele Senatului. Pe traseu simte o distorsionare a Forței, iar Yoda și Droizii sunt singurii care îi pot salva pe recruți când cei din Ordinul Sith încep să-și facă simțită prezența.

07.04    Invincibilii (Level Up!)

08.04     Scooby-Doo: Monștri dezlănțuiți (Scooby-Doo Monsters Unleashed)

14.04     Noile filme Scooby-Doo: Mare tămbălău (New Scooby Movies: The Frickert Fracas)

15.04     Marea aventură a lui Billy și Mandy în lumea lui Bau-Bau (Billy & Mandy Big Boogey Adventure)

21.04     Scooby-Doo și vânătoarea de viruși (Scooby-Doo and the Cyber Chase)

22.04     Tinerii titani: Est (Teen Titans: East)

28.04     Noile filme Scooby-Doo: Ghici cine nu vine la cină (New Scooby-Doo Movies: Guess Who's Knott Coming To Dinner)

29.04     Tom și Jerry: Filmul (Tom & Jerry: The Movie )
Inapoi la lista de stiri