Cultura generala

La nastere, crevetele este mascul, apoi, pe masura ce creste, devine femela.

› vrei mai mult

Uimitoarea lume a lui Gumball – cea mai buna animatie a anului la Bafta Children’s Awards 2011

28 Noiembrie 2011
Serialul de comedie realizat de Cartoon Network a primit douã premii importante la ediþia 2011 a Bafta Children’s Awards.

În luna iunie, serialul a fost recompensat cu premiul “Cristal” pentru cea mai bunã producþie de televiziune la Festivalul Filmului de Animaþie Annecy.


Uimitoarea lume a lui Gumball – cea mai bunã animaþie a anului la Bafta Children’s Awards 2011

 Uimitoarea lume a lui Gumball, prima producþie a Studioului Cartoon Network Europe, a fost desemnatã drept Cea mai bunã animaþie a anului la Bafta Children’s Awards, în cadrul ceremoniei desfãºurate ieri, 27 noiembrie, la Londra. Totodatã, James Larmont ºi Jon Foster au primit premiul pentru cel mai bun scenariu.

 

Uimitoarea lume a lui Gumball urmãreºte peripeþiile prin care trece o familie “obiºnuitã” dintr-o suburbie cât se poate de banalã. Tatãl este un iepure roz casnic, iar mama munceºte într-o fabricã de curcubeie. ªi copiii lor sunt ca oricare alþii: Gumball – o simpaticã pisicã albastrã cu un cap imens, Anais, un iepure genial în vârstã de 4 ani ºi Darwin, un peºtiºor care obiºnuia sã fie “animal de companie”, pânã i-au crescut picioare ºi a devenit un adevãrat membru al familiei.Uimitoarea lume a lui Gumball este primul serial produs de Cartoon Network Development Studio Europe ºi este la prima participare la Premiile Bafta.


Uimitoarea lume a lui Gumball – cea mai bunã animaþie a anului la Bafta Children’s Awards 2011

“Gumball este faimos pentru energia pozitivã pe care o emanã ºi cu siguranþã seara trecutã a fost plinã de energii pozitive pentru noi”, afirmã Michael Carrington, Chief Content Officer al companiei Turner pentru Europa, Orientul Mijlociu ºi Africa. “Este o veste excelentã ºi o recunoaºtere a talentului, motivaþiei ºi muncii foarte serioase depuse de directorul nostru pentru seriale originale – Daniel Lennard, de creatorul seriei – Ben Bocquelet ºi de întreaga echipã a Uimitoarei lumi a lui Gumball.”Compania Turner a mai fost nominalizatã ºi la categoria Producþii internaþionale pentru serialele Sã-nceapã aventura ºi Un show obiºnuit, ambele difuzate în prezent de Cartoon Network România. Serialul Un show obiºnuit ºi site-ul www.Cartoonnetwork.co.uk au fost nominalizate ºi la secþiunea Votul copiilor.Serialul Uimitoarea lume a lui Gumball a fost lansat în România în luna noiembrie a acestui an ºi este difuzat în fiecare marþi la 18:15, la Cartoon Network.

Premiile:

Cea mai bunã animaþie: Uimitoarea lume a lui Gumball

Ben Bocquelet, Mic Graves, Joanna Beresford

Cartoon Network Europe, în parteneriat cu Dandelion Studios, Boulder Media & Studio Soi/Cartoon Network UKCel mai bun scenariu: James Lamont ºi Jon Foster

Uimitoarea lume a lui Gumball

Cartoon Network Europe, în parteneriat cu Dandelion Studios, Boulder Media & Studio Soi/Cartoon Network UK


Inapoi la lista de stiri

PROPUNE O STIRE


Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate