Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Doar 20 la suta dintre diamante pot fi folosite pentru realizarea de bijuterii, restul de 80 la suta fiind diamante de calitate scazuta, numite si industriale.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un om vrea sa cumpere un papagal. Intra la petshop si intreaba:
- Cat costa papagalul ala rosu, de un metru?
- 500$
- De ce asa scump?
- Stie sa fluiere Mozart.
- Si ala galben, de jumatate de metru?
-1000$
- De ce?
- Stie, pe linga Mozart si Chopin, Bach si Raahmaninov.
-Dar ala mic si gri?
-5000$
-Cit?!? Ce stie sa faca?
- Nu stiu, sincer, ce stie sa faca dar ceilalti cind vor sa ii spuna ceva i se adreseaza cu "maesto".

› vrei mai mult

Uimitoarea lume a lui Gumball – cea mai buna animatie a anului la Bafta Children’s Awards 2011

28 Noiembrie 2011
Serialul de comedie realizat de Cartoon Network a primit două premii importante la ediția 2011 a Bafta Children’s Awards.

În luna iunie, serialul a fost recompensat cu premiul “Cristal” pentru cea mai bună producție de televiziune la Festivalul Filmului de Animație Annecy.


Uimitoarea lume a lui Gumball – cea mai bună animație a anului la Bafta Children’s Awards 2011

 Uimitoarea lume a lui Gumball, prima producție a Studioului Cartoon Network Europe, a fost desemnată drept Cea mai bună animație a anului la Bafta Children’s Awards, în cadrul ceremoniei desfășurate ieri, 27 noiembrie, la Londra. Totodată, James Larmont și Jon Foster au primit premiul pentru cel mai bun scenariu.

 

Uimitoarea lume a lui Gumball urmărește peripețiile prin care trece o familie “obișnuită” dintr-o suburbie cât se poate de banală. Tatăl este un iepure roz casnic, iar mama muncește într-o fabrică de curcubeie. Și copiii lor sunt ca oricare alții: Gumball – o simpatică pisică albastră cu un cap imens, Anais, un iepure genial în vârstă de 4 ani și Darwin, un peștișor care obișnuia să fie “animal de companie”, până i-au crescut picioare și a devenit un adevărat membru al familiei.



Uimitoarea lume a lui Gumball este primul serial produs de Cartoon Network Development Studio Europe și este la prima participare la Premiile Bafta.


Uimitoarea lume a lui Gumball – cea mai bună animație a anului la Bafta Children’s Awards 2011

“Gumball este faimos pentru energia pozitivă pe care o emană și cu siguranță seara trecută a fost plină de energii pozitive pentru noi”, afirmă Michael Carrington, Chief Content Officer al companiei Turner pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa. “Este o veste excelentă și o recunoaștere a talentului, motivației și muncii foarte serioase depuse de directorul nostru pentru seriale originale – Daniel Lennard, de creatorul seriei – Ben Bocquelet și de întreaga echipă a Uimitoarei lumi a lui Gumball.”



Compania Turner a mai fost nominalizată și la categoria Producții internaționale pentru serialele Să-nceapă aventura și Un show obișnuit, ambele difuzate în prezent de Cartoon Network România. Serialul Un show obișnuit și site-ul www.Cartoonnetwork.co.uk au fost nominalizate și la secțiunea Votul copiilor.



Serialul Uimitoarea lume a lui Gumball a fost lansat în România în luna noiembrie a acestui an și este difuzat în fiecare marți la 18:15, la Cartoon Network.





Premiile:

Cea mai bună animație: Uimitoarea lume a lui Gumball

Ben Bocquelet, Mic Graves, Joanna Beresford

Cartoon Network Europe, în parteneriat cu Dandelion Studios, Boulder Media & Studio Soi/Cartoon Network UK



Cel mai bun scenariu: James Lamont și Jon Foster

Uimitoarea lume a lui Gumball

Cartoon Network Europe, în parteneriat cu Dandelion Studios, Boulder Media & Studio Soi/Cartoon Network UK
Inapoi la lista de stiri