Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


› vrei zodia ta

Cultura generala

Trantorii (masculii albinelor) nu au ac.

› vrei mai mult

Bancul zilei

La curs,la facultate:

-Domnisoara,n-ati vrea sa-l treziti pe domnul student care doarme langa dumneavoastra? zice profesorul
-As vrea, domnule profesor, dar n-ar fi corect!
-Domnisoara, ma tem ca nu va inteleg!
-Foarte simplu: dvs l-ati adormit, dvs sa-l treziti!

› vrei mai mult

Turner Broadcasting lanseaza Cartoonito in Romania

11 Octombrie 2011
Cartoonito: distractie mare pentru cei mici!

Seriale în premiera: Jelly Jamm & Banane în pijamale



 Turner Broadcasting anunta lansarea brandului pentru prescolari Cartoonito în România pe 12 octombrie 2011, sub forma unui program pe postul de televiziune Boomerang.



Cartoonito va fi difuzat de trei ori pe zi, la 07:00, 12:00 si 18:00 si va cuprinde seriale dedicate copiilor cu vârsta între trei si sase ani. Cartoonito îsi propune sa devina o destinatie preferata atât de prescolari, cât si de parintii acestora, oferindu-le celor mici continut sigur în care se vor regasi câteva dintre cele mai bune desene animate dedicate vârstei lor. Programul se lanseaza cu o selectie excelenta de seriale, din care fac parte Jelly Jamm, Banane în pijamale, Baby Looney Tunes si Gerald McBoing Boing.Programul pentru prescolari va fi clar delimitat pe Boomerang: sase personaje animate numite Lolly, Bubble, Cuba, Spike, Ting si Ringo vor aparea deseori pe ecran, vor prezenta serialele, îi vor amuza pe cei mici si le vor testa atentia


Cartoonito

Din programul de debut, variat si atractiv, face parte Banane în pijamale, un serial plin de viata si de imaginatie, reprezentativ pentru valorile Cartoonito. În fiecare episod, personajele principale, B1 si B2 – doua banane haioase - pornesc alaturi de prietenii lor în aventuri amuzante, aflând pe parcurs ce înseamna încrederea, generozitatea si optimismul.



Tot pe 12 octombrie va fi lansat si Jelly Jamm, un serial european de animatie 3D, nou si interesant. Jelly Jamm este o comedie care urmareste peripetiile a cinci prieteni pe o planeta magica numita Jammbo, unde cântecele nu se opresc niciodata si muzica tine totul în miscare.



Înainte de a deveni vedete de desene animate, Bugs, Daffy, Taz, Sylvester, Tweety si prietenii lor au fost si ei mici! Baby Looney Tunes este serialul care îi prezinta pe faimosii eroi la vârsta la care învatau despre prietenie si înca nu parasisera casa bunicii.



Gerald McBoing Boing este un serial amuzant cu un baietel în vârsta de sase ani, care arata lumii întregi ca uneori te poti exprima mult mai bine fara a folosi cuvintele. Serialul are la baza una dintre faimoasele carti pentru copii ale scriitorului american Dr. Seuss.



Cartoonito va fi difuzat în câteva teritorii din Europa si Africa sub forma unui program pe postul de televiziune Boomerang. În Turcia si Orientul Mijlociu, Cartoonito va fi difuzat de Cartoon Network.
Inapoi la lista de stiri