Cultura generala

Lacul Sf. Ana este un lac de tip vulcanic.

› vrei mai mult

Tiffany Thorton – Chestionar de Sarbatori 2011

22 Decembrie 2011

"La intamplare!"Tiffany Thorton

Ce planuri ai de sãrbãtori si unde ti lei vei petrece?

Voi merge în Texas sã îmi petrec Crãciunul alãturi de familia mea. Îl voi petrece în Texas la bunicii din partea mamei si la bunica din partea tatei.Respectaþi vreo traditie în familie?

Gãtesc împreunã cu mama si bunica mea si organizãm o masã mare pentru toatã lumea.Care sunt câteva dintre felurile de mâncare traditionale pe care tu si familia ta le gãtiti?

Bunica mea gãteste cea mai bunã tocanã de broccoli, brânzã si orez pe care am mâncat-o vreodatã! În fiecare an, în ziua de dupã Crãciun, eu gãtesc asa-numitul Bol de Crãciun. Este format din cartofi piure, umpluturã si curcan cu sos. Este un bol cu “minunãtii” pe care îl ador!Care este decoratiunea ta favoritã de Crãciun?

Îmi place foarte mult sã împodobesc bradul de Crãciun cu cele mai variate ornamente. Este simbolul esential al sãrbãtorii de Crãciun.Care este cântecul si filmul tãu preferat de Crãciun?

Filmul meu preferat de Crãciun este "Miracle on 34th Street", iar cântecul meu preferat este “O Holy Night”.Care este cel mai frumos cadou pe care l-ai primit vreodatã?

Într-un an de Crãciun am primit o masinã. De fapt am primit-o de  Ziua Recunostintei, dar era cadoul meu de Crãciun. A fost grozav.Ce ai pe lista de dorinte anul acesta?

Am doi nepoti – unul are sapte ani, iar celãlalt are 2 ani. Acum cã am înaintat în vârstã, lista mea a devenit mai mult ceea ce sper ca ei sã primeascã si ceea ce vreau sã le cumpãr. Oarecum am tot ceea ce as putea sã îmi doresc. Știu cã sunã cliseu si siropos, dar chiar simt cã nu îmi lipseste nimic. Mi-ar plãcea însã o pereche de pijamale, una foarte moale. Cred cã ar fi un cadou grozav.Povesteste-ne despre cea mai frumoasã amintire de sãrbãtori.

Cea mai frumoasã amintire de sãrbãtori este despre Crãciunul trecut pe care l-am petrecut cu strãbunica mea înainte de a deceda. A fost bine sã am parte de ea încã un Crãciun. Oh, am o altã amintire de sãrbãtori pe care o ador. Într-un an, am ajuns sã petrec Crãciunul în Colorado, doar cu nana si pop [bunicii]. Am fost doar noi si m-am simtit ca si când eram un copil singur la pãrinti. Toatã atentia era asupra mea si a fost foarte distractiv!Dacã ai putea sã îti petreci sãrbãtorile oriunde, unde le-ai petrece si cu cine?

Le-as petrece cu întreaga mea familie, din partea mamei, din partea tatei, bunicii, toatã lumea. Probabil, le-as petrece în Colorado. Avem un apartament în Vale si  ador sã merg acolo, mai alea în apropierea Crãciunului. Este foarte rece si ninge, este o atmosferã perfectã de Crãciun.Inapoi la lista de stiri

PROPUNE O STIRE


Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate