Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Daca porti casti timp de o ora vei avea de 700 de ori mai multe bacterii in urechi.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Copiii sunt intrebati la scoala ce meserie ar prefera.
Ionel:
- Eu ma fac doctor.
Gigel:
- Eu ma fac inginer.
Bula:
- Eu ma fac hacker.
- Dar de ce mai Bula, intreaba invatatoarea.
- Am auzit ca de la anul catalogul va fi publicat online. Si daca eu n-am fost premiant, macar copiii mei vor fi!

› vrei mai mult

Shop Clopotel.ro

Shakespeare School deschide un nou centru in Drumul Taberei, Bucuresti

13 Februarie 2024

Shakespeare School Drumul Taberei

Shakespeare School, centru cu traditie si excelenta în predarea limbii engleze, deschide portile celui de-al 5-lea sediu - Drumul Taberei, la 1 Iulie 2024. Noul sediu se afla pe str. Valea Oltului, nr. 31-35, în sectorul 6 din Bucuresti.


Shakespeare School, desemnat de Cambridge University Press & Assessment drept „Cel mai Bun Centru de Pregatire pentru Examenele Cambridge din Romania”, face urmatorul pas în dezvoltarea sa: îsi extinde prezenta în zona de vest a capitalei. Sediul va fi accesibil pentru public la 1 Iulie 2024, data începerii Cursurilor de Vara. Înscrierile pentru noul sediu vor începe pe 4 Martie 2024.


Cu o experienta de peste 21 de ani în predarea cursurilor de limba engleza, Shakespeare School s-a impus ca un lider de încredere pe piata locala. Calitatea cursurilor, metodologia inovatoare si angajamentul fata de succesul fiecarui cursant au ajutat peste 45.000 de copii si tineri sa obtina certificatele Cambridge sau IELTS si sa îsi construiasca cariere cu deschidere internationala.


„La Shakespeare School folosim o metoda unica de predare, bazata pe Teoria Inteligentelor Multiple, astfel încat procesul de învatare sa fie cat mai eficient, iar cursantii sa învete cu placere. Aprecierile pe care le-am primit pentru activitatea noastra, dar si cererile constante din partea parintilor din zona de vest a capitalei ne-au motivat sa deschidem un nou centru în Drumul Taberei.”, a declarat Adriana Alionte - fondator Shakespeare School


Pana în prezent, în cele patru locatii din Bucuresti din sectoarele 1, 2 si 4, dar si online, au fost predate peste 300.000 de ore de limba engleza, iar cursantii au descoperit si îndragit universul limbii engleze prin tehnici de predare menite sa le dezvolte inteligenta emotionala, spiritul de echipa si încrederea în sine.


Deschiderea centrului din Drumul Taberei, un cartier în continua dezvoltare, a reprezentat o oportunitate pentru a satisface cererea crescuta de cursuri de învatare a limbii engleze în aceasta zona a Bucurestiului. Noul sediu pastreaza acelasi standard bine-cunoscut de comunitatea Shakespeare School si ofera oportunitati educationale excelente, într-un mediu mai accesibil si mai familiar pentru locuitorii din vestul Bucurestiului, sub deviza „Engleza mai aproape de tine”.


„Apreciez organizarea de care Shakespeare School da dovada, seriozitatea cu care trateaza învatarea limbii engleze, profesionalismul tuturor celor cu care venim în contact, calitatea actului educational si a pregatirii profesorilor. De asemenea, aplecarea spre nevoia de a dezvolta latura emotionala, dar si comunicarea super eficienta pe care am avut-o întotdeauna cu scoala o recomanda în continuare ca optiunea nr. 1 în ceea ce priveste activitatile extrascolare preferate de copil si ne confera un sentiment de siguranta: stim ca învatarea limbii engleze de catre copilul nostru este pe maini bune!”, ne-a marturisit Irina L. - mama unui cursant Shakespeare School.


Noua locatie va gazdui copii si adolescenti, cu varste cuprinse între 5 si 20 ani, dornici sa-si perfectioneze limba lui Shakespeare. Salile de curs sunt spatioase si dotate cu ecrane digitale, astfel incat cursantii sa poata beneficia de toate avantajele tehnologiei moderne. Display-urile interactive CTOUCH Riva sunt user-friendly si asigura un proces educational de calitate si inovator în predarea în clasa.


Fie ca este vorba despre cursuri în clasa sau online, pentru copii, adolescenti sau pentru adulti, Shakespeare School ramane un etalon al performantei si inovatiei în învatarea limbii engleze si se angajeaza sa le ofere cursantilor atat competente lingvistice solide, cat si încredere, motivatie si instrumente necesare dezvoltarii lor cognitive, pentru a reusi într-o lume într-o continua schimbare.


Cu o echipa de profesori dedicata si programe educationale diversificate, Shakespeare School continua sa îsi consolideze reputatia ca lider în predarea limbii engleze. Centrul de învatare a limbii engleze, fondat în anul 2002, a avut o evolutie remarcabila, reusind sa se diferentieze de celelalte centre deja existente printr-o altfel de abordare a predarii limbii engleze, în care jocul didactic este cheia învatarii eficiente.


„Suntem mandri sa aducem aceasta oportunitate educationala în Drumul Taberei si astfel sa facilitam accesul copiilor si adolescentilor din aceasta zona la cursurile noastre de limba engleza. Va asteptam asadar la Shakespeare School, începand chiar din aceasta vara, în noua noastra casa, care speram ca în curand va deveni si a voastra!”, a declarat Adriana Alionte - fondator Shakespeare School.

Adriana Alionte - fondator Shakespeare School

Inapoi la lista de stiri