Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Picaturile de ploaie cad cu o viteza de 12km/h.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un preot pleca de la biserica acasa cu biicicleta.In drumul lui apare un politist.politistul il intreaba pe preot: - unde te duci parinte? Parintele raspunde: -cu dumnezeu acasa. Politistul zice: -amenda, doi pe bicicleta

› vrei mai mult

Se deschide Grand Cinema Digiplex

15 Septembrie 2011
Băneasa Developments anunță cel mai așteptat eveniment al anului pe piața românească a divertismentului cinematografic: deschiderea Grand Cinema Digiplex.

Vineri, 23 septembrie 2011, Grand Cinema Digiplex, o investiție de 19 milioane de euro, își va deschide porțile pentru public, marcând astfel un moment important în evoluția experienței cinematografice din România.

Grand Cinema Digiplex este cel mai mare cinematograf complet digitalizat din țară, acoperind o suprafață  totală de ​​14.000 mp și oferind peste 2.600 de locuri de vizionare. Este echipat cu cele mai noi tehnologii de proiecție digitală, oferindu-le astfel cinefililor o varietate mai mare de opțiuni și cele mai înalte standarde de calitate a imaginii și sunetului. Cu cele 13 ecrane adaptate pentru suprafețe extinse de proiecție 3D, cu unghiuri perfecte de vizibilitate și locurile sale ultra-confortabile, Grand Cinema Digiplex va deveni destinația premium preferată pentru vizionarea de filme, oferind o gamă extinsă de noi experiențe cinematografice sub un singur acoperiș.

Printre acestea se numără: Grand ULTRA & Grand EPIKA – două săli cu ecrane de mari dimensiuni, care le vor oferi vizitatorilor o experiență video și audio de excepție și sălile VIP Grand  STUDIOS, cu facilități și design premium celor care doresc să se bucure de o experiență cinematografică totală.

Grand Cinema Digiplex este primul cinematograf din România cu fotolii ajustabile, care asigură cel mai înalt nivel de confort existent în timpul vizionării.  

O altă premieră adusă pe piața românească de Grand Cinema Digiplex sunt cele două ecrane gigantice asistate de sisteme digitale de sunet surround.


Grand Cinema Digiplex

Cea mai nouă tehnologie

Sala Grand ULTRA cu o capacitate de 500 de locuri este destinată celor care caută cea mai impresionantă, captivantă și copleșitoare experiență cinematografică. Sala are cel mai larg ecran din țară și sistemul de sunet IOSONO, o rețea de difuzoare speciale controlate de un software dedicat, capabilă să recreeze ambianța acustică multidimensională a realității. IOSONO este cel mai complex și avansat sistem audio multi-dimensional din Europa la ora actuală și este o premieră în România. Sala Grand ULTRA oferă un nivel unic de confort și design. O atenție specială a fost dedicată fotoliilor și finisajelor, inclusiv ecranului de tip „silver screen”, care le permite spectatorilor să se bucure de o imagine excepțională, datorită texturii speciale a ecranului. Grand ULTRA oferă o experiență cinematografică incredibilă, care pur și simplu nu este disponibilă în altă parte.


Grand Cinema Digiplex

Dincolo de cinema

Pe  lângă experiența de vârf oferită, Grand Cinema Digiplex se evidențiază prin arhitectura sa unică și prin tehnologia de top care permit găzduirea de expoziții, spectacole, lansări de produse și conferințe de presă. Pentru prima dată în România, Grand Cinema Digiplex prezintă Grand  EPIKA, vedeta cinematografului, o sală cu 500 de locuri care încorporează facilități precum scaunele ajustabile, care fac loc unor momente speciale: prezentări de modă, concerte, spectacole, stand-up comedy și multe altele. De la echipamentele de conferință până la proiecțiile în direct ale unor spectacole organizate în locații aflate la distanță, Grand EPIKA transformă Grand Cinema Digiplex într-un amplasament de clasă pentru evenimente și divertisment multimedia, un loc unic prin tehnologia disponibilă și multifuncționalitatea sa.



Experiența premium este completată de EYE-FI Café Bar, un spațiu intim unde pot fi savurate în liniște băuturi și gustări, precum și un spațios și modern foaier care include sala de expoziții IMAGIKA, unde vor avea loc lansări de filme și unde artiștii vor fi invitați să își expună lucrările.


Grand Cinema Digiplex

Servicii premium

Sălile VIP Grand STUDIOS au un design modern, servicii de primire, garderobă, un bar și lounge separat, precum și fotolii și canapele ajustabile și ultra-confortabile recreând comfortul propriului cămin înglobate sub conceptul „living room”. Sălile Grand STUDIOS le asigură o vizionare premium vizitatorilor dornici să savureze plăcerea cinematografului total.


Grand Cinema Digiplex

Ali Ergun Ergen, CEO Baneasa Developments, a declarat: “Acest cinematograf digital inovator este extraordinar nu doar pentru noi, ci și pentru comunitate, la fel pentru oraș, dar și pentru întreaga industrie cinematografică din România. Credem că acest proiect deschide calea pentru viitorul cinematografiei, prin faptul că încurajează distribuitorii de film și studiourile să furnizeze mai multe filme pentru piața românească. Pe lângă filme, conexiunile prin satelit ne permit să oferim conținut nou, de la muzică, sport, la spectacole de comedie, care împreună alcătuiesc Grand Cinema Digiplex, cea mai importantă destinație de divertisment și petrecere a timpului liber din oraș.”

Mai mult, Grand Cinema Digiplex le va oferi vizitatorilor posibilitatea de a alege “locuri premium” în fiecare sală. Aceste fotolii oferă un nivel adițional de confort și spațiu suplimentar pentru picioare.

Alte inovații sunt automatele de vânzare a biletelor aflate în Băneasa Shopping City, unde cinefilii își vor putea cumpăra biletele chiar în timp ce își fac cumpărăturile sau iau masa.



Ali Ergun Ergen, CEO al Băneasa Developments, a declarat: “Așteptăm pe toată lumea pe 23 septembrie în superbul nostru cinematograf aflat în acest prestigios loc, Băneasa Shopping City, care atrage peste 18 milioane de vizitatori anual. Grand Cinema Digiplex s-a angajat să-i ofere ceva special fiecărui vizitator, prin extinsa varietate de opțiuni și experiențe cinematografice. Vom crea un mediu special pentru toți clienții Grand Cinema Digiplex, care se vor putea relaxa și vor putea savura filmul dorit la un nivel de confort neegalat până acum în România.”Noul cinematograf se află în Zona Comercială Băneasa, iar accesul se va face direct pe la etajul întâi al centrului comercial Băneasa Shopping City.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.grandcinemadigiplex.com
Inapoi la lista de stiri