Cultura generala

Scheletul gatului girafei are in compozitia sa acelasi numar de oase ca si in cazul omului.

› vrei mai mult

Roshon Fegan din "Totul pentru dans" – Chestionar de sarbatori 2011

22 Decembrie 2011

Roshon Fegan

Ce planuri ai de sãrbãtori si unde ti le vei petrece?

Planul meu pentru sãrbãtorile de anul acesta este sã îmi petrec timpul cu familia si prietenii mei. Cel mai probabil voi fi acasã cu toti, dar s-ar putea sã merg pânã la studio sã compun niste cântece de Crãciun. Nu se stie niciodatã.Respectaþi vreo traditie în familie

Mie si familiei mele ne place sã mâncãm FOARTE MULT cu ocazia fiecãrei sãrbãtori. Altfel, nu facem foarte multe – doar ne bucurãm cã suntem împreunã.

 

Care sunt câteva dintre felurile de mâncare traditionale pe care tu si familia ta le gãtiti?

Întotdeauna de Ziua Recunostintei servim curcan si garniturã, iar în ziua de Crãciun ne place sã mâncãm suncã.Care este decoratiunea ta favoritã de Crãciun?

Decoratiunile mele favorite sunt beculetele de pe bradul de Crãciun. Ador sã amestec si sã potrivesc o multime de culori pentru a vedea ce pot inventa.  

 

Care este cântecul si filmul tãu preferat de Crãciun?

Filmele mele preferate de Crãciun trebuie sã fie "The Grinch" si "Home Alone". Nu am un cântec preferat de Crãciun. Îmi place orice.

 

Care este cel mai frumos cadou pe care l-ai primit vreodatã?

Cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodatã a fost o rundã de cumpãrãturi la magazinul de muzicã. Ador sã compun muzicã si întotdeauna îmi place sã cumpãr instrumente noi.

 

Ce ai pe lista ta de dorinte anul acesta?

Anul acesta, mã pregãtesc sã mã bucur de o pauzã binemeritatã dupã un an aglomerat. Abia astept sã îmi petrec timpul cu prietenii si familia mea. Acesta este un cadou grozav în sine. Totusi voi cumpãra niste instrumente de muzicã pentru Crãciun. Sper... haha!

 

Povesteste-ne despre cea mai frumoasã amintire de Crãciun.

Cea mai frumoasã amintire de Crãciun este de când aveam în jur de 8 ani si m-am trezit în dimineata de Crãciun cu o NEBUNIE de cadouri. Þin minte cã a durat aproape o orã pânã sã le desfac pe toate. Am fost cel mai fericit copil.

 

Dacã ai putea sã îti petreci sãrbãtorile oriunde, unde si cu cine le-ai petrece?

Mi-ar plãcea sã îmi petrec sãrbãtorile la Londra cu familia mea. Eu si familia mea nu am fost niciodatã la Londra, deci ar fi o experientã grozavã. Inapoi la lista de stiri

PROPUNE O STIRE


Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate