Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Spre deosebire de zilele trecute, acum chiar poti spune ca totul este in regula. Indiferent ca e vorba de rude, prieteni sau colegii de scoala, te vei simti cu adevarat respectat/a si de aceea, trebuie sa continui sa adopti aceeasi atitudine!

› vrei zodia ta

Cultura generala

Lipiciul dateaza din timpuri stravechi. Artistii combinau culorile cu oua crude, sange uscat si seva de plante pentru a face vopseluri lipicioase pentru picturile murale. Mai tarziu, egiptenii si altii au invatat sa faca lipiciuri mai puternice fierband oase de animale si piei.

› vrei mai mult

Bancul zilei

- De ce maninci ciresele atit de repede? Ai uitat ca ai si o surioara?
- N-am uitat. De ce crezi ca ma grabesc, mamico?

› vrei mai mult

Roshon Fegan din "Totul pentru dans" – Chestionar de sarbatori 2011

22 Decembrie 2011

Roshon Fegan

Ce planuri ai de sărbători si unde ti le vei petrece?

Planul meu pentru sărbătorile de anul acesta este să îmi petrec timpul cu familia si prietenii mei. Cel mai probabil voi fi acasă cu toti, dar s-ar putea să merg până la studio să compun niste cântece de Crăciun. Nu se stie niciodată.



Respectați vreo traditie în familie

Mie si familiei mele ne place să mâncăm FOARTE MULT cu ocazia fiecărei sărbători. Altfel, nu facem foarte multe – doar ne bucurăm că suntem împreună.

 

Care sunt câteva dintre felurile de mâncare traditionale pe care tu si familia ta le gătiti?

Întotdeauna de Ziua Recunostintei servim curcan si garnitură, iar în ziua de Crăciun ne place să mâncăm suncă.



Care este decoratiunea ta favorită de Crăciun?

Decoratiunile mele favorite sunt beculetele de pe bradul de Crăciun. Ador să amestec si să potrivesc o multime de culori pentru a vedea ce pot inventa.  

 

Care este cântecul si filmul tău preferat de Crăciun?

Filmele mele preferate de Crăciun trebuie să fie "The Grinch" si "Home Alone". Nu am un cântec preferat de Crăciun. Îmi place orice.

 

Care este cel mai frumos cadou pe care l-ai primit vreodată?

Cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodată a fost o rundă de cumpărături la magazinul de muzică. Ador să compun muzică si întotdeauna îmi place să cumpăr instrumente noi.

 

Ce ai pe lista ta de dorinte anul acesta?

Anul acesta, mă pregătesc să mă bucur de o pauză binemeritată după un an aglomerat. Abia astept să îmi petrec timpul cu prietenii si familia mea. Acesta este un cadou grozav în sine. Totusi voi cumpăra niste instrumente de muzică pentru Crăciun. Sper... haha!

 

Povesteste-ne despre cea mai frumoasă amintire de Crăciun.

Cea mai frumoasă amintire de Crăciun este de când aveam în jur de 8 ani si m-am trezit în dimineata de Crăciun cu o NEBUNIE de cadouri. ?in minte că a durat aproape o oră până să le desfac pe toate. Am fost cel mai fericit copil.

 

Dacă ai putea să îti petreci sărbătorile oriunde, unde si cu cine le-ai petrece?

Mi-ar plăcea să îmi petrec sărbătorile la Londra cu familia mea. Eu si familia mea nu am fost niciodată la Londra, deci ar fi o experientă grozavă. 
Inapoi la lista de stiri