Cultura generala

Vacile nu au dintii de sus din fata.

› vrei mai mult

Revista In galop cu supliment pentru parinti

28 Octombrie 2011
Da, în luna noiembrie revista În galop va apãrea cu un supliment pentru pãrinþi. De ce un supliment pentru pãrinþi?

 Pentru cã deja ne-aþi arãtat cã aveþi încredere în noi cumpãrând copilului dvs. revista În galop. Pentru cã unii dintre dvs. deja ne-au scris ºi ne-au spus cã împãrtãºesc alãturi de copiii lor dragostea pentru cai ºi animale, cel mai potrivit punct de plecare în dezvoltarea unei relaþii cât mai bune pãrinte-copil.


Revista In galop cu supliment pentru parinti

Pentru cã, deºi totul în jurul nostru se schimbã cu o vitezã ameþitoare, educaþia copiilor nu trebuie neglijatã.

Din contrã, trebuie sã fie pe primul plan. Prin intermediul subiectelor abordate, vã vom oferi sfaturi practice care sã vã ajute sã vã cunoaºteþi ºi sã vã înþelegeþi mai bine copilul. ªi, de ce nu, ºi pe voi înºivã.Fiecare vârstã are propriile dileme ºi probleme, de aceea, de fiecare datã, vom apela la cei mai buni psihologi ºi pedagogi care sã vã ajute sã le înþelegeþi ºi sã le depãºiþi cât mai uºor. Împreunã cu copiii dvs., ca o echipã, nu ca inamici. Acest supliment a fost gândit sã fie cât mai practic – de la stilul articolelor, la format. Cele opt pagini, prinse la mijlocul revistei, pot fi desprinse uºor ºi îndosariate separat (perforaþi în locurile indicate pe copertã).

În galop – prima revistã pentru copii din România, care are ºi un supliment pentru pãrinþi.Cadoul din acest numãr, O CUREA ªIC, este atât pentru mame cât ºi pentru fete.


Inapoi la lista de stiri

PROPUNE O STIRE


Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate