Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Vulcanii noroiosi reprezinta formatiuni create de gazele naturale provenind de la 3.000 de metri adancime. Gazele imping spre suprafata apa care se amesteca cu argila, astfel se formeaza namolul care este aruncat afara.

› vrei mai mult

Bancul zilei

O blonda la ghicitoare:
- Ma iubesc doi. Spune-mi care dintre ei va fi norocosul! Ghicitoarea consulta cartile de joc, apoi se uita atent la ea si spune:
- Cel ce va avea noroc va fi Vasile! Te vei casatori cu Ion.

› vrei mai mult

Rapunzel a devenit cea de-a 10-a printesa Disney

04 Octombrie 2011
‘Sarbatoarea regala a lui Rapunzel’ a avut loc la Kensington Palace în Londra, Marea Britanie


Rapunzel a devenit cea de-a 10-a printesa Disney

Disney a intampinat-o oficial pe Rapunzel drept cea de-a 10-a Printesa Disney in cadrul unui eveniment la nivel inalt, la care au participat celebritati si jurnalisti din toata lumea, si care s-a desfasurat pe 2 octombrie in fata unei audiente globale la Kensington Palace din Londra. Mici printese din toata lumea au urmarit primirea lui Rapunzel la curtea regala a Printeselor Disney de catre Ariel, Aurora, Belle, Cenusareasa, Jasmine, Mulan, Pocahontas, Alba ca Zapada si Tiana. Adolescenta britanica si vedeta in devenire Shannon Saunders a cantat noul imn al Printesei Disney, The Glow (Stralucirea).


Rapunzel a devenit cea de-a 10-a printesa Disney

Procesiunea prin Kensington Gardens a fost urmarita de un numar estimat la peste 25.000 de fani Disney care au fluturat steaguri si s-au alaturat paradei pentru a o intampina pe Rapunzel si celelalte printese Disney in trasurile lor trase de cai. In premiera mondiala, Kensington Palace a fost ales de Disney ca locatia perfecta pentru aceasta ceremonie magica de intampinare a unei Printese Disney, fiind casa mai multor Printese adevarate de-a lungul secolelor.


Rapunzel a devenit cea de-a 10-a printesa Disney

“Sarbatoarea regala a lui Rapunzel la Kensington Palace a fost cu adevarat un eveniment semnificativ si important in istoria Printeselor Disney,” a declarat Bob Iger, Presedinte si Chief Executive Officer, The Walt Disney Company. “De la lansarea filmului Tangled (O poveste incalcita), personalitatea energica si curioasa a lui Rapunzel a cucerit inimile si casele micutelor din intreaga lume.”

Peste 100 de fete din peste 25 de tari imbracate ca mici printese au participat in cadrul festivitatilor si au urmarit incoronarea lui Rapunzel de catre Zana cea Buna si Flynn Rider. Sarbatoarea a continuat cu o dupa-amiaza plina de distractie in care s-au construit felinare si s-au spus povesti. Printre celebritatile care au participat s-au numarat din Statele Unite, Nicole Richie cu sotul Joel Madden si fiul si fiica lor; din UK, Peter Andre, Helen McCrory, Damian Lewis; din Brazilia, Ticiane Pinheiro Justus; din Italia, Laura Chiatti.


Rapunzel


Reprezentanta Romaniei ce a castigat "Competitia printeselor" 

“Celebrarea de astazi a fost plina de viata, energica si distractiva, la fel ca insasi noua membra a familiei de Printese Disney,” a declarat Anne Gates, Vice-Presedinte Executiv si Chief Financial Officer, Disney Consumer Products. “Fetele de pretutindeni au admirat-o pe Printesa Rapunzel pentru curiozitatea si imaginatia caracteristice si acum continua sa ii celebreze forta si povestea odata cu intrarea la curtea regala a Printeselor Disney.”

Fiecare Printesa Disney are o poveste unica prin care fetitele sunt imputernicite sa isi imagineze si sa isi traiasca propriul lor basm. Rapunzel este o eroina moderna – ar fi putut sa traiasca toata viata inchisa intr-un turn ascuns, dar Rapunzel nu este o domnita fara aparare. Fata cu par magic, stralucitor si lung de 70 de picioare este o tanara vesela, care isi umple timpul cu arta, carti si imaginatie. Este foarte curioasa in ceea ce priveste lumea exterioara si simte doar ca adevaratul ei destin se afla in afara singuraticilor pereti ai turnului.


Pentru a da startul sarbatorii, Rapunzel a sosit in Londra cu o saptamana mai devreme pentru a vizita orasul si cate un celebru simbol londonez in fiecare zi. Fanii pot vedea galeria cu poze a calatoriei regale a lui Rapunzel la adresa Facebook.com/DisneyLiving si o pot urmari pe cea mai recenta Printesa Disney vizitand Salt Tower in Turnul Londrei, Covent Garden, Trafalgar Square, Tower Bridge pe Raul Thames si Big Ben.
Inapoi la lista de stiri