Cultura generala

Ca si amprentele digitale, amprenta limbii este diferita la fiecare persoana.

› vrei mai mult

Radeti pe cinste cu Jessie, noul serial de la Disney Channel

29 Februarie 2012
- Un nou serial de comedie cu celebra Debby Ryan - Va avea premiera la 10:00 pe Disney Channel în 10 martie 2012 -


Radeti pe cinste cu Jessie, noul serial de la Disney Channel

Jessie, noul serial de comedie de la Disney Channel va cuceri cu siguranþã România, dupã succesul din SUA unde a înregistrat 4,6 milioane de telespectatori, devenind astfel cea mai urmãritã premierã de vineri seara în ultimii trei ani.* Serialul o are în rolul principal pe tânãra vedetã de 18 ani, Debby Ryan, din Ce viata minunata pe punte ºi 16 Dorinte, ºi va avea premiera la 10:00 în România.


Radeti pe cinste cu Jessie, noul serial de la Disney Channel

Povestea prezintã parcursul unei adolescente idealiste, interpretatã de Ryan, din zona ruralã a Texasului, care se mutã în New York City ºi devine dãdaca celor patru copii ai unui cunoscut cuplu. Alãturi de ea joacã o echipã talentatã formatã din Kevin Chamberlin, nominalizat la un premiu Tony (The Addams Family pe Broadway) în rolul lui Bertram; Peyton List (27 Dresses, Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules) în rolul Emma; Karan Brar (Diary of a Wimpy Kid, Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules) în rolul lui Ravi; Cameron Boyce (Grown Ups) în rolul lui Luke; ºi Skai Jackson (Royal Pains) în rolul lui Zuri.


Radeti pe cinste cu Jessie, noul serial de la Disney Channel

Jessie este o fatã dintr-un mic or㺠cu vise mari care porneºte în aventura vieþii ei atunci când se hotãrãºte sã lase în urmã nopþile înstelate pentru luminile marelui oraº. Încântatã de ideea de independenþã ºi hotãrâtã sã nu se lase intimidatã de New York City, acceptã un post de dãdacã ºi se mutã în casa unui cuplu extravagant, Morgan ºi Christina, alãturi de cei patru copii ai acestora, Emma, Ravi, Luke ºi Zuri.

Având în faþã o nouã lume de oportunitãþi, Jessie începe sã experimenteze viaþa de tânãr adult într-un oraº mare. Rãmâne surprinsã cât de mult ajunge sã se bazeze pe sprijinul ºi sfaturile copiilor de care are grijã. De asemenea, este ajutatã sã îºi pãstreze echilibrul moral ºi de Bertram, valetul familiei, ºi Tony, portarul clãdirii, în vârstã de 20 de ani.Jessie a fost creat de Pamela Eells O'Connell (Family Matters, Zack ºi Cody – Ce viaþã minunatã!, Ce viaþã minunatã pe punte), care este ºi producãtor executiv. Serialul este o producþie It's a Laugh Productions, Inc.Jessie are premiera la Disney Channel România pe 10 martie de la 10:00.


Inapoi la lista de stiri

PROPUNE O STIRE


Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK