Cultura generala

ABCES este singurul cuvant care contine grupul de litere ABC

› vrei mai mult

Radeti pe cinste cu Jessie, noul serial de la Disney Channel

29 Februarie 2012
- Un nou serial de comedie cu celebra Debby Ryan - Va avea premiera la 10:00 pe Disney Channel în 10 martie 2012 -


Radeti pe cinste cu Jessie, noul serial de la Disney Channel

Jessie, noul serial de comedie de la Disney Channel va cuceri cu siguranță România, după succesul din SUA unde a înregistrat 4,6 milioane de telespectatori, devenind astfel cea mai urmărită premieră de vineri seara în ultimii trei ani.* Serialul o are în rolul principal pe tânăra vedetă de 18 ani, Debby Ryan, din Ce viata minunata pe punte și 16 Dorinte, și va avea premiera la 10:00 în România.


Radeti pe cinste cu Jessie, noul serial de la Disney Channel

Povestea prezintă parcursul unei adolescente idealiste, interpretată de Ryan, din zona rurală a Texasului, care se mută în New York City și devine dădaca celor patru copii ai unui cunoscut cuplu. Alături de ea joacă o echipă talentată formată din Kevin Chamberlin, nominalizat la un premiu Tony (The Addams Family pe Broadway) în rolul lui Bertram; Peyton List (27 Dresses, Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules) în rolul Emma; Karan Brar (Diary of a Wimpy Kid, Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules) în rolul lui Ravi; Cameron Boyce (Grown Ups) în rolul lui Luke; și Skai Jackson (Royal Pains) în rolul lui Zuri.


Radeti pe cinste cu Jessie, noul serial de la Disney Channel

Jessie este o fată dintr-un mic orăș cu vise mari care pornește în aventura vieții ei atunci când se hotărăște să lase în urmă nopțile înstelate pentru luminile marelui oraș. Încântată de ideea de independență și hotărâtă să nu se lase intimidată de New York City, acceptă un post de dădacă și se mută în casa unui cuplu extravagant, Morgan și Christina, alături de cei patru copii ai acestora, Emma, Ravi, Luke și Zuri.

Având în față o nouă lume de oportunități, Jessie începe să experimenteze viața de tânăr adult într-un oraș mare. Rămâne surprinsă cât de mult ajunge să se bazeze pe sprijinul și sfaturile copiilor de care are grijă. De asemenea, este ajutată să își păstreze echilibrul moral și de Bertram, valetul familiei, și Tony, portarul clădirii, în vârstă de 20 de ani.Jessie a fost creat de Pamela Eells O'Connell (Family Matters, Zack și Cody – Ce viață minunată!, Ce viață minunată pe punte), care este și producător executiv. Serialul este o producție It's a Laugh Productions, Inc.Jessie are premiera la Disney Channel România pe 10 martie de la 10:00.


Inapoi la lista de stiri

PROPUNE O STIRE


Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK