Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Numele complet al lui Barbie este Barbara Millicent Roberts.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Pe Titanic, vine capitanul si spune:
-Am o veste buna si una rea.
Pasagerii:-Incepe cu aia rea.
Capitanul:-In doua minute de lovim de un iceberg!
Pasagerii:-Si aia buna?
Capitanul:-Vom lua 11 OSCAR-uri pentru asta

› vrei mai mult

Proiectul Scoala Gimnaziala CONIL este inclus in 100 de proiecte CSR pentru Romania

18 Ianuarie 2022

Scoala Gimnaziala Conil este un proiect sustinut de TRANSAVIA si presupune infiintarea unei scoli inclusive, pentru copiii cu cerinte educationale speciale, care sa le completeze educatia scolara primara si gimnaziala.


Primele zile ale anului au venit cu vesti bune. Proiectul Scolii Gimnaziale Conil, sustinut de catre TRANSAVIA, si-a gasit locul printre cele mai interesante 100 de proiecte de CSR, dezvoltate de catre companii in Romania in 2021.


Acest lucru nu poate decat sa ne bucure, sa ne onoreze si sa ne motiveze in acelasi timp. Proiectul Scolii Gimnaziale Conil este un proiect care a crescut organic, un proiect care are in spate ani intregi de activitate in zona educatiei, terapiei si tratamentului copiilor cu dizabilitati. El a venit ca urmatorul pas firesc al dezvoltarii ecosistemului nostru educational - care acum cuprinde gradinite, scoala primara, centre de zi si afterschool, si este expresia angajamentului nostru continuu de a oferi copiilor cu cerinte educationale speciale sansa unei educatii corespunzatoare si implicit sansa unei vieti normale, nu la periferia marginalizarii sociale ci ca membrii activi si implicati in comunitatile din care fac parte. De aceea atunci cand TRANSAVIA a decis sa se alature efortului nostru si sa sprijine acest proiect, acest lucru a insemnat confirmarea, si din zona corporate, a unui proiect fezabil, bine structurat si cu adevarat benefic pentru comunitate. Iar includerea acestui proiect in Catalogul Faptelor Bune, inseamna, dincolo de recunoasterea oficiala a calitatii proiectului nostru in termeni de analiza a managementului de proiect - scop, obiective, activitati, public tinta, rezultate - indicatori pe care orice campanie de CSR ii urmareste cu maxima atentie, confirmarea ca pasul pe care am decis sa il facem este cel corect” - Adela Caragheorghe, presedinte Asociatia Conil


Ne implicam activ in fiecare an si sustinem acele proiecte din educatie, sanatate, sport, care genereaza rezultate relevante si au impact pozitiv, pe termen lung pentru comunitati si pentru calitatea vietii oamenilor. scoala Gimnaziala CONIL este exact un astfel de proiect in care ne implicam ca oameni pentru oameni, ca sa aducem zambete pentru parintii si copiii care vor urma cursurile acestei scoli. Avem incredere ca aceasta fapta buna va ajuta fiecare copil sa aiba toate conditiile ca sa se dezvolte sanatos si armonios, indiferent de nevoile pe care le are si suntem onorati ca acest proiect sa fie inclus in Catalogul Faptelor Bune 2021”, afirma Theodora Popa, Vicepresedinte TRANSAVIA. 


Catalogul Faptelor Bune 2021 reuneste cele mai bune 100 de proiecte de Sustenabilitate si Responsabilitate Sociala derulate de companii si fundatii corporative pe parcursul anului 2021. Catalogul este o Editie Speciala, fiind dedicat, exclusiv, companiilor care dezvolta si implementeaza proiecte de Sustenabilitate si Responsabilitate Sociala in comunitatile din jurul lor. Cele 100 de proiecte au fost selectate si grupate de catre echipa CSRmedia din totalul proiectelor primite la redactie pe intreg parcursul anului 2021. 


Asociatia CONIL este o organizatie non guvernamentala care de 11 ani se ocupa de educatia, ingrijirea, terapia si tratamentul copiilor cu diferite dizabilitati. Este singura asociatie care a dezvoltat un sistem de educatie inclusiv si un intreg ecosistem educational pentru copii cu tulburari din spectrul autist, care este completat de programe integrate de pentru mai mult de 300 de copii din centrele noastre de zi, gradinitele si scoala primara Pentru mai multe informatii intra pe www.conil.ro, trimite un email la office@conil.ro, suna-ne la 0784 412 222 sau fa-ne o vizita pe Strada Bascov 14-18, Bucuresti.

Catalogul Faptelor Bune

Inapoi la lista de stiri