Cultura generala

Empire State Building are in componenta sa peste 10 milioane de caramizi.

› vrei mai mult

Preselectii lunare pentru Corul de Copii “Boem Club”

01 Noiembrie 2011
Incepand cu luna noiembrie 2011, Scoala de Muzica “Boem Club” va organiza lunar preselectii pentru admiterea in Corul de Copii Boem Club.Prima dintre preselectiii va avea loc pe data de 13 noiembrie 2011, incepand cu ora 14:00, la sediul Boem Club din Str. Negoiu, nr.11 (Zona Pietei Alba-Iulia).


Boem Club

La preselectia pentru Corul de Copii Boem Club sunt asteptati sa participe copiii cu varste cuprinse intre 6 si 15 ani, care iubesc muzica si isi doresc sa cante intr-un mediu organizat, intr-o ambianta placuta, relaxanta si distractiva.Inscrierile pentru preselectii se pot face la numarul de telefon 0760 689 422, in fiecare zi, de luni pana duminica, intre 09:00 si 21:00.end_of_the_skype_highlightingToti copiii care participa la preselectii trebuie sa pregateasca o melodie la alegere. Abilitatile muzicale ale copiilor vor fi testate de catre un profesor de specialitate, absolvent de conservator.Doi dintre cei mai talentati copii care se vor prezenta la preselectii vor castiga un abonament  pe o luna de zile pentru participarea la Corul de Copii “Boem Club” si vor avea oportunitatea de a sustine concerte, recitaluri si auditii interne, alaturi de un grup profesionist.


Inapoi la lista de stiri

PROPUNE O STIRE


Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate