Cultura generala

In Birmania s-a constuit in urma cu 1400 de ani primul pod de fier din lume, pod ce este folosit chiar si in ziua de azi.

› vrei mai mult

Phineas si Ferb: In a doua dimensiune - premiera sambata 5 noiembrie pe Disney Channel

28 Octombrie 2011

The Walt Disney Company anunta premiera filmului original de la DisneyPhineas si Ferb: In a doua dimensiunePrimul film original bazat pe serialul animat de mare succes "Phineas si Ferb"

Premiera in Romania sambata 5 noiembrie la ora 9:30 pe Disney Channel
Phineas ºi Ferb: în a 2-a Dimensiune, mult aºteptatul film original de la Disney Channel bazat pe serialul animat de comedie nominalizat la premiile BAFTA ºi câºtigãtor al premiului Emmy, Phineas ºi Ferb, va fi lansat pe micile ecrane din Romania pe 5 noiembrie, la 9:30, dupã marele succes de rating înregistrat în SUA.Plinã de cântece excelente, umor pe mai multe niveluri ºi teme legate de familie, prieteni ºi libertatea conferitã de varã, aceastã aventurã încãrcatã de acþiune va avea premiera pe Disney Channel România sâmbãtã 5 noiembrie la ora 09:30am.


Phineas si Ferb: In a doua dimensiune - premiera sambata 5 noiembrie pe Disney Channel

De la lansarea pe Disney Channel U.S. în data de 5 august, Phineas ºi Ferb: În a -2-a Dimensiune a înregistrat un succes enorm devenind filmul de televiziune prin cablu nr. 1 al anului 2011, cu o audienþã de 7,6 milioane de  spectatori ºi s-a situat pe prima poziþie în randul programelor prin cablu din ultimii 3 ani în rândul copiilor între 6 ºi 11 ani ºi adolescenþilor între 9 ºi 14 ani. Filmul este ºi programul cu cea mai mare audienþã înregistratã pe timpul verii în zilele de vineri conform numãrului total de spectatori în SUA în rândul adulþilor între 18 ºi 49 de ani. Premiera pe U.S. Disney XD din 13 august a devenit transmisia canalului nr. 1 de pânã acum în rândul copiilor între 6 ºi 11 ani ºi a bãieþilor între 6 ºi 11 ani, cu vârfuri de audienþã pe toate liniile.


Phineas si Ferb: In a doua dimensiune - premiera sambata 5 noiembrie pe Disney Channel

Povestea acestei aventuri începe într-o dupã amiazã de varã în Danville cu fraþii vitregi Phineas ºi Ferb care pornesc în cea mai mare cãlãtorie a lor de pânã acum – într-o altã dimensiune! Când bãieþii descoperã cã Perry, ornitorincul lor iubit, este de fapt un agent secret care se luptã în fiecare zi cu forþele rãului, aceºtia i se alãturã în aventura vieþii lor care îi aruncã în Oraºul Paralel Danville, o dimensiune ciudat de familiarã care seamãnã cu oraºul lor natal, dar unde un Dr. Doofenshmirtz cu adevãrat diabolic a reuºit sã cucereascã universul sumbru, interzicând orice lucru ce þine de varã. Când descoperã tentativa acestuia de a cãlãtori înapoi în dimensiunea lor pentru a cuceri adevãratul oraº Danville, trupa împreunã cu alter-egourile lor ºi un grup secret denumit Rezistenþa, condus de Candace2, trebuie sã facã front comun pentru a-l opri ºi a restaura ordinea, fericirea ºi vara înapoi în Danville.Cel de-al treilea sezon din Phineas ºi Ferb ruleazã deja pe ecranele Disney Channel.


Inapoi la lista de stiri

PROPUNE O STIRE


Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate