Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cea mai lunga eclipsa de soare posibila are 7.31 minute.

› vrei mai mult

Bancul zilei

un iepuras la alimentara:buna ziua aveti portocale?nu .a doua zi iepurasul:buna ziua aveti portocale? vanzatoarea nervoasa , nu nu avem si daca mai vii am sa ti tai urechile cu cutitul. a treia zi iepurasul:aveti cutit?vanzatoarea:nu atunci iepurasul:aveti portocale

› vrei mai mult

Peste 2000 de rechizite la preturi avantajoase in Auchan

23 August 2023

Auchan Back to School 2023

Auchan da startul noului an scolar cu peste 2000 de rechizite la preturi avantajoase. Cardul de fidelitate aduce si mai multe economii


Pana pe 19 septembrie, Auchan a pregatit mii de articole dedicate inceputului noului an scolar, parte din oferta Back to School. In toate magazinele Auchan, parintii si elevii care se pregatesc pentru scoala au la dispozitie una dintre cele mai largi game de rechizite si produse adiacente, la preturi care contribuie la protejarea bugetului familiei. Mai mult, membrii MyCLUB Auchan au acces la sute de produse cu beneficii de fidelitate, precum reduceri si bani inapoi ca bonus pe cardul de fidelitate.

In magazine si pe auchan.ro clientii vor regasi de la ghiozdane, penare, instrumente de scris si de colorat, pana la materiale de creatie, articole de papetarie si accesorii educative. Oferta se distinge prin raportul excelent calitate-pret, articolele in tendinte, dar si diversitatea categoriilor de produse, peste 30% din gamele din oferta fiind marca proprie Auchan.

Preturile ghiozdanelor pornesc de la 28 de lei, pentru un ghiozdan mare simplu, in timp ce pretul unui penar porneste de la 4 lei. Instrumentele de scris au preturi ce pornesc de la 0,39 de lei, iar caietele cu file dictando / de matematica pornesc de la 0,49 de lei.

Folosind cardul de fidelitate MyCLUB Auchan clientii se bucura de numeroase avantaje la sute de produse precum: reduceri de pana la 40% la al doilea produs cumparat,  3 produse la pret de 2 doar prin cardul de fidelitate si 20% bani inapoi ca bonus pe cardul MyCLUB Auchan pentru rechizite si produse necesare pe parcursul intregului an scolar. In plus, pentru toate rechizitele marca proprie Auchan Rosu, clientii MyCLUB primesc in plus 5% bani inapoi ca bonus pe cardul de fidelitate.

De asemenea, si anul acesta Auchan pune la dispozitia clientilor articole eco din plastic reciclat, carton certificat FSC, hartie sau alte ambalaje cu continut redus de plastic, compania avand o politica ampla si un angajament de reducere a consumului de plastic, parte din strategia de sustenabilitate.

Gama eco cuprinde si instrumente de scris cu o durata mai mare de viata, de doua ori mai mare fata de instrumentele obisnuite si rezerve pentru acestea.

Oferta Back to school include peste 2000 de articole pentru scoala, in total, printre acestea numarandu-se:

• Aprox. 1000 de instrumente de scris si desenat
• Peste 300 de ghiozdane si penare
• Peste 400 de modele de caiete si accesorii
• Aprox. 1000 de produse complementare
• Peste 200 de articole de imbracaminte

Oferta Back to School este intregita de o selectie variata de articole si echipamente electro-IT, de la gadget-uri si accesorii pentru laptop si birou, pana la electrocasnice mici.

Toate gamele pregatite pentru inceperea noului an scolar includ modele creative si atractive, precum si licente inspirate din cele mai populare desene animate sau povesti pentru copii, adaptate tuturor grupelor de varsta, cu precizarea ca stocurile si colectiile sunt limitate. Printre acestea se numara teme precum Minecraft, Playstation, Fortnite, Naruto, Pokemon, Stranger Things, Harry Potter, gama exclusiva Auchan cu instrumente de scris si seturi de creatie, Friends, Emoji, licente Disney clasice, branduri de adolescenti cum ar fi Coolpack, Head, Converse, Hash sau tematici exclusive Auchan printre care Magical Cat, Happy Rainbow, Dino, Gaming sau Living Color.

De asemenea, pentru gradinita, Auchan a pregatit o colectie de produse marca proprie de ghiozdane si penare cu diverse animalute dragi copiilor. Pentru orele de arta si lucru manual, este disponibila si o gama extinsa de articole de creatie ce contine canvasuri, culori acrilice, pensule speciale pentru pictura, pictura pe numere, diamond painting, hartie colorata, creponata, accesorii decorative, plastilina sau creta colorata. Totodata, pentru gama de office, clientii pot gasi folii, mape, dosare, biblioraft, accesorii de birou, hartie de copiator etc.

Auchan doneaza 100.000 de lei pentru sustinerea educatiei in medii vulnerabile

Si in acest an, Auchan continua sa sprijine comunitatile cu scopul de a sustine dezvoltarea copiilor din medii vulnerabile. Astfel, retailerul doneaza 100.000 de lei pentru rechizitele marca proprie eco-friendly achizitionate de clienti pentru construirea unei noi anexe, conceputa ca un centru de educatie non-formala, a scolii din satul Dorobantu, judetul Calarasi, in cadrul programului „Prezent! Pentru viitor”, desfasurat de asociatia EduAct. In contextul abandonului scolar tot mai ridicat, peste 120 de elevi lipsiti de privilegii vor avea astfel ocazia sa aiba acces la un viitor mai bun prin educatie.

Un sistem educational puternic asigura un viitor mai bun pentru copiii de acum si pentru generatiile viitoare, iar scopul proiectului este acela de a asigura un mediu adecvat pentru o buna dezvoltare pentru prescolari si scolari. La implementarea proiectului vor participa si voluntari (angajati si clienti Auchan) ca parte a Programului de Sustenabilitate Personala (PSP) #nuepreatarziu.

Inapoi la lista de stiri