Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

In fiecare toamna, o multime de fluturi monarh zboara 3.200 km din sudul Canadei catre Mexic. Cateva miliarde de astfel de insecte isi petrec iarna adunate la gramada, in coniferele foarte inalte. Primavara, acestea fac drum intors catre nord, in acest timp depunandu-si ouale. Multe insecte mature mor, insa cele tinere duc la bun sfarsit calatoria inceputa de parintii lor.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Iepurasul se plimba prin luminis cu o pereche de role rosii, noi-noute. Cum se plimba el asa se intalneste cu ursul, care zacea manga intr-un sant. Ursul, vazand rolele cool ale iepurasului, il intreaba:
- Mai iepurasule, de unde ai avut atatia bani sa-ti cumperi o pereche de role asa misto ?
- Mai ursule, eu nu imi beau, ca tine toti banii, ci ii economisesc si astfel reusesc sa-mi cumpar tot ce imi doresc !
A doua zi, iepurasul apare in padure cu o bicicleta rosie nou-nouta. Ursul, beat manga intr-un sant il intreaba:
- Mai iepurasule, de unde ai avut atatia bani sa-ti cumperi o bicicleta asa misto ?
- Bai ursule, eu nu imi beau toti banii, zacand apoi in gramada aia de sticle de votca, rachiu, vin, etc. Eu ii economisesc si pot astfel sa-mi cumpar orice.
A treia zi, iepurasul apare la volanul unui Ferrari rosu, nou-nout. Il cauta el pe urs, dar ursul nicaieri. Dintr-o data, in fata lui apare un elicopter albastru, nou-nout, iar in el, nimeni altul decat ursul nostru, intr-un costum Giorgio Armani albastru si nou-nout:
- Buna iepurasule, am vandut sticlele goale.

› vrei mai mult

Magicele personaje Disney sosesc in Romania

21 Noiembrie 2011
Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck si Daisy Duck se intalnesc cu copiii din Romania pe 26 si 27 Noiembrie



 Compania Walt Disney anunta vizita indragitelor sale personajelor in Romania, cu ocazia aniversarii a 20 de ani de la aparitie revistei Donald Duck. Celebrii Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck si Daisy isi dau intalnire cu micutii in centrele comerciale Sun Plaza Mall (26 noiembrie,) si Iris TITAN Shopping Center (27 noiembrie) din Bucuresti, incepand de la ora 14:00.


Magicele personaje Disney sosesc in Romania

Copiii prezenti la eveniment vor avea sansa sa ii cunoasca si sa se fotografieze cu magicele personaje sosite direct de la Disneyland Paris. In plus, cei mici vor putea experiementa din plin magia Disney in spatiile special amenajate in centrele comerciale Sun Plaza Mall si Iris Shopping Center: planse de colorat, premii, proiectii ale serialelor Disney Channel, jocuri video si multe alte activitati surpriza.



Celebrele personaje animate pot fi urmarite si in sezonul doi al seriei “Sa radem cu Mickey Mouse!” recent lansat la Disney Channel. “Sa radem cu Mickey” este o serie de episoade scurte clasice, in care Mickey, Donald, Goofy si prietenii lor isi prezinta fantasticele aventuri, incalzind inimile micutilor telespectatori si ale familiilor lor.



Cei mai nerabdatori dintre copii ii mai pot vedea pe cei patru magici chiar de vineri, 25 noiembrie, la emisiunea „Romania, zi de zi!” de pe TVR 1 cu incepere de la ora 8:00.
Inapoi la lista de stiri