Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Meduza Turritopsis Nutricula (Dohrnii) este singurul organism nemuritor de pe Pamant. Aceasta meduza incredibila are abilitatea de a-si transforma celulele mature in celule tinere. Dupa ce ating maturitatea si se imperecheaza, meduzele isi dau ceasul biologic inapoi, la propriu, si devin din nou tinere. Acest proces se numeste transdiferentiere si este lucrul cel mai apropiat de nemurire de pe planeta. Are tentaculele urzicatoare.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Doi tantari merg cu bicicleta. Unul se opreste iar celalalt intreaba :
- Ce-ai patit ?
- Mi-a intrat o musca in ochi.

› vrei mai mult

Kung Fu Panda 2 si Hollywood Multiplex te trimit intr-o croaziera de neuitat!

17 Iunie 2011
Reincepe Pandanebunia la Hollywood Multiplex!



Toata lumea l-a vazut pe PO in prima parte! Si cu totii s-au indragostit de el: copii, mamici, tatici, matusici…



Iar acum, PO se intoarce! A invatat miscari noi de Kung Fu si vrea sa ni le arate. Iar pentru cei mai cuminti, PO are un cadou: o croaziera de familie pe Mediterana de Vest!



Nu-i asa ca ar fi frumos sa pleci intr-o vacanta impreuna cu indragitul tau urs?



Asadar, spectatorii Hollywood Multiplex Bucuresti Mall sunt asteptati la filmul Kung Fu Panda 2, iar dupa ce isi cumpara bilet la acest film precum si un meniu junior si completeaza talonul primit la bar, nu le ramane decat sa invoce norocul pentru a castiga Marele Premiu: o croaziera de familie pe celebrul vas Liberty of the Seas ® in Mediterana de Vest, oferita de Royal Caribbean International ® .



Campania se desfasoara in perioada 17 iunie – 17 iulie 2011, iar sponsorii si partenerii campaniei sunt: World Travel, Cappy, copilul.ro, ceimici.ro, desenelecopilariei.com, clopotel.ro, diseara.ro, gradinite.com, one beat Dance Studio si ADOR.



Haideti cu mic cu mare sa invatam Kung Fu pe mare!



Mai multe detalii, pe www.hmultiplex.ro.
Inapoi la lista de stiri