Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cea mai drastica dieta: Jon Brower Minnoch (USA) a slabit de la 635 kg la 216kg.

› vrei mai mult

Bancul zilei

-Chelner!
-Da ,domnule?
-Poti sa-mi prajesti putin puiul?
Imi mananca toata salata din farfurie

› vrei mai mult

Jeff Bridges este captiv intr-un univers cibernetic in TRON: Mostenirea, acum pe BLU-RAY si DVD!

14 Aprilie 2011
Dupa succesul inregistrat cu filmul TRON, lansat in 1982, Jeff Bridges revine 28 de ani mai tarziu in rolul creatorului de jocuri video Kevin Flynn. Prins fara vreo posibilitate de iesire in universul cibernetic creat chiar de el insusi, Flynn va duce o lupta digitala pe viata si pe moarte, in filmul TRON: Mostenirea, disponibil pe BLU-RAY, BLU-RAY 3D si DVD in toate magazinele partenere Pro Video, incepand cu 14 aprilie.

Jeff Bridges este captiv intr-un univers cibernetic in TRON: Mostenirea, acum pe BLU-RAY si DVD!Jeff Bridges este captiv intr-un univers cibernetic in TRON: Mostenirea, acum pe BLU-RAY si DVD!

Dupa disparitia brusca a tatalui sau in urma cu 20 de ani, Sam Flynn (Garrett Hedlund) nu a incetat sa incerce sa afle ce s-a intamplat cu acesta. Insa misterele disparitiei, care incep sa i se dezvaluie putin cate putin ii vor revela o fata a adevarului greu de crezut, iar Sam va fi prins in spatiul virtual al programului inventat de tatal sau. Desi cei doi se vor reintalni, provocarile reintoarcerii in realitate vor fi greu de depasit, deoarece jocul insusi a evoluat in timp, devenind constient de sine si foarte periculos. 



 Realizarea peliculei a fost o reala provocare pentru regizorul Joseph Kosinki care a vrut sa duca lucrurile la un cu totul alt nivel de aceasta data, atat din punct de vedere al povestii, dar mai ales al efectelor speciale si al tehnologiei utilizate. Un proiect ambitios inca de la inceput, realizarea filmului TRON: Mostenirea a durat nu mai putin de 3 ani jumatate. Astfel, Joseph isi aduce aminte cu nostalgie de greutatile intampinate: ,,Cea mai mare provocare a fost sa creem de la zero tot decorul pentru filmari. Practic nu a existat o locatie propriu zisa, toate sunt desenate. Am lucrat un an intreg la ele pana sa incepem efectiv fimarile.”  



Provocator a fost insa si pentru Jeff Bridges care a avut ocazia sa fie din nou tanar cu ajutorul unei tehnici specializate: „M-am simtit ca atunci cand mi-am auzit prima data vocea inregistrata. Nu e chiar ceea ce te astepti sa fie”, se amuza actorul in varsta de 62 de ani.



Incepand cu efectele speciale fascinante si continuand cu costumele fluorescente spectaculoase sau cu coloana sonora de exceptie semnata de Daft Punk, TRON: Mostenirea te va propulsa intr-un spatiu virtual uimitor unde totul devine posibil.



Un produs marca Walt Disney Studios Home Entertainment si distribuit de catre Pro Video, TRON: Mostenirea poate fi achizitionat din toate centrele comerciale si magazinele de specialitate, precum si de pe site-ul www.provideo.ro, in format DVD, BLU-RAY si combo pack (BLU-RAY/BLU-RAY 3D), la un pret recomandat de 49.9 RON, 99.9 RON respectiv 129.9 RON.
Inapoi la lista de stiri