Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Viteza sunetului in apa devine de 4 ori mai mare decat viteza sunetului in aer. Apa, este mai densa si moleculele de apa sunt legate una de cealalta. In aer moleculele sunt separate si de aceea interactioneaza mai slab. Vibratia moleculelor se transmite mai incet de la una la cealalta si de aceea in aer viteza sunetului este mai mica.

› vrei mai mult

Bancul zilei

-Taticule sti ce tren intarzie cel mai mult?
-Nu!
-Cel care mi l-ai promis de ziua mea!

› vrei mai mult

Interviu cu Blake Michael, in exclusivitate pentru clopotel.ro

15 Iulie 2011
Blake Michael, interpretul lui Charlie Delgado din Lemonade Mouth ne-a raspuns la cateva intrebari, in exclusivitate pentru clopotel.ro.



Buna Blake, ai putea sa ne spui ceva despre tine?




Imi place sa  ies cu prietenii, imi place sa inot, imi plac muzica si mai ales tobele.


Interviu cu Blake Michael, in exclusivitate pentru clopotel.ro

Cand ai inceput sa joci?



Cand aveam  3 ani ma uitam la televizor, la reclame si am strigat la mama: “Asta vreau sa fac!” Asa am inceput sa apar in spoturi publicitare si treptat am evoluat spre roluri din ce in ce mai importante. In prezent asta imi place, sa joc in filme si sper ca in viitor sa pot lucra si ca regizor.



Cum a fost pe platoul de filmare de la  "Lemonade Mouth"? Te-a surprins succesul filmului?



Munca a fost grozava, mi-a placut echipa: niste oameni foarte prietenosi si amuzati. Am fost surprins de succes, nu ca nu as fi sperat sa iasa bine. Desi  am crezut in “Lemonade Mouth”  nu ne-am asteptat sa ajungem chiar pe locul intai. Si muzica a fost grozava, a fost pe primele locuri in diferite topuri un timp indelungat. Sunt surprins si recunoscator!



Cum l-ai descrie pe Charlie Delgado, personajul tau? Ce ai in comun cu el?



Charlie este un timp relaxat, linistit, se imbraca elegant si comod. Ca si mine, de altfel.


LEMONADE MOUTH

Este adevarat ca pentru Lemonade Mouth ai inceput sa canti la tobe? Cat de complicat a fost?



Intr-un fel da, in filmul Lemonade Mouth am inceput sa cant cu adevarat la tobe. Dar tata a fost tobosar, deci n-a fost neaparat ceva nou pt mine. Dar am exersat foarte mult pentru film.



Iti place muzica la fel de mult ca si personajului tau?



Da, muzica ma inspira, imi place sa cant… si-mi plac tobele! Exact ca  Charlie!



Poti sa ne spui cateva secrete de la filmari?



Nu prea stiu secrete. Ah, da, iata un secret pe care nu l-am mai spus nimanui: in timp ce calatoream cu echipa ne placea sa creem melodii impreuna. Era un fel de a ne distra, foarte amuzant desi n-a iesit niciun hit.


LEMONADE MOUTH

Care a fost secventa ta preferata in film?



Scena de la final: dansul din Square Garden. A fost amuzant sa filmam si rezultatul a fost grozav. Decorurile, efectele speciale, artificii, explozii…



De ce ar trebui sa urmarim "Lemonade Mouth"?



Este o povestea a cinci personaje, foarte strans legate intre ele, cu lectii de viata. Este un film care sustine valori ca familia, prietenia si se adreseaza atat tinerilor cat si adultilor.



Ai un mesaj pentru fanii din Romania?



E prima data cand vorbesc cu public din lumea intreaga, e grozav. Vreau sa va multumesc, abia acum imi dau seama cat de multi fani avem peste tot in lume. Mi-ar placea sa va intalnesc pe fiecare si sa va multumesc pentru sustinere.



Multumim  Blake.


Claudia Grigore

Inapoi la lista de stiri