Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

China reprezinta, conform unui raport intocmit in anii 2000, consumatorul de carne de porc numarul I pe plan mondial.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Culmea fortei

Sa strangi o bancnota de 10.000 de lei in mana pana ii iese limba lui Iorga.

› vrei mai mult

Interviu cu Adam Hicks, in exclusivitate pentru clopotel.ro

15 Iulie 2011


Carismaticul interpret a lui Wen Gifford, din serialul Lemonade Mouth a fost de acord sa ne acorde un interviu in exclusivitate pentru comunitatea clopotel.ro. Afla ce a transmis Adam Hicks, fanilor sai din Romania.



Buna Adam! Incep prin a-ti spune ca esti foarte iubit in Romania, ai un fan-club entuziast pe web-site-ul nostru! Spune-ne, te rog, pentru cei care inca nu te cunosc: cine este Adam Hicks?



Buna ziua! Sunt un copil normal, cu care te poti intelege usor. Am crescut in Las Vegas, California, deci sunt obisnuit cu caldura. Imi place sa merg la plaja, la film. Iubesc muzica, actoria, imi iubesc prietenii si… prietena! (rade)



Interviu cu Adam Hick, in exclusivitate pentru clopotel.ro

Cum ti-ai descoperit pasiunea pentru actorie?



A fost cam asa: intr-o zi am auzit la radio ca se cautau tineri pentru un spectacol cu tinere talente; am aplicat si eu si am fost ales de catre o agentie locala.



Felicitari!



Multumesc! Apoi am inceput sa particip la spectacole de tot felul la nivel local, am invatat multe, am evoluat treptat. Apoi am primit o propunere de la o agentie mare din Los Angeles… a fost un drum lung pt mine.



Cum a fost munca la Lemonade Mouth? Ai fost surprins de succes?



A fost cea mai frumoasa perioada din viata  mea, nu ma asteptam sa iasa atat de bine. M-am imprietenit cu echipa, suntem ca o familie, e grozav! Ne intelegem foarte bine si am muncit mult. N-am vazut ce-a iesit pana cand filmul nu a fost difuzat prima oara. Eram foarte curiosi sa vedem rezultatul si din fericire am primit reactii foarte bune de la public. Am simtit ca a meritat tot efortul!


Adam Hicks in Lemonade Mouth

Spune-ne cate ceva despre personaj.  Ce ai in comun cu Wen Gifford?



Wen a fost primul personaj pentru care am fost cu adevarat eu, Adam Hicks. Multe aspecte din personalitatea mea se regasesc si la Wen, mai ales ca prin acest personaj am putut sa le arat fanilor cat de mult imi place muzica, la un nivel profesionist.    



Stim ca ai compus trei melodii pentru filmul Lemonade Mouth. De unde vine inspiratia ta?



Am facut cateva melodii pentru Disney. Cand am fost la preselectie pentru Lemonade Mouth am cantat cateva melodii si am fost bucuros ca am fost ales si ca mi s-a permis sa fac si muzica pentru film. Am fost incantat de proiect, foarte fericit.


Lemonade Mouth

Iti place muzica mai mult decat actoria? Ce ai alege intre aceste doua pasiuni ale tale?



As alege sa fac milioane de filme ca Lemonade Mouth! (rade) Cand poti face si una si alta, te simt foarte norocos. Imi place hip-hop-ul si sper totodata sa am sansa sa continui sa fac filme.



Ai un mesaj pentru fanii din Romania?



Da, desigur: Va multumesc ca urmariti Lemonade Mouth la Disney Channel! Va iubesc, fiecare fan inseamna un succes pentru noi! 




 



Claudia Grigore



 

Inapoi la lista de stiri