Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Incalzirea globala duce la schimbarea curentilor oceanici intr-un mod imprevizibil.

› vrei mai mult

Bancul zilei

doi politisti urca pe o motocicleta!
de ce se cearta?
care sa stea la geam

› vrei mai mult

IOANID initiaza 10 Secunde pentru Mama - un apel la recunostinta fata de mame

04 Martie 2024

10 secunde pentru mama

Intr-o lume in care timpul petrecut alaturi de cei dragi devine tot mai pretios, IOANID - Gradinita, Scoala & Liceu International lanseaza campania “10 secunde pentru mama”, care se desfasoara in perioada 1-8 martie. Aceasta initiativa de sensibilizare urmareste sa stimuleze exprimarea sentimentelor de apreciere si recunostinta fata de mame, intr-un moment in care comunicarea afectiva pare sa fie in declin.


Studiille arata o frecventa alarmant de redusa a apelurilor telefonice catre mame, adesea fiind vorba doar de un singur apel pe luna. Aceasta campanie vine ca un raspuns la nevoia de a reinvia conexiunile emotionale dintre copii si mame. Desi doar 60% dintre adulti isi viziteaza lunar parintii, "10 secunde pentru mama" incurajeaza comunitatea IOANID sa depaseasca barierele distantei si ale rutinei zilnice prin gesturi simple, dar profunde, de afectiune.


"10 secunde pentru mama" invita membrii comunitatii sa se alature intr-un gest colectiv de recunostinta. Fie ca este vorba despre un mesaj scris, un apel telefonic, o postare pe retelele sociale sau o imbratisare simbolica, fiecare actiune conteaza pentru a aduce o bucurie mamelor noastre. 


"La IOANID, ne dedicam nu doar atingerii excelentei academice, ci si insusirii unor valori fundamentale precum empatia, recunostinta si compasiunea. Aceasta campanie reflecta angajamentul nostru de a construi o comunitate in care iubirea si aprecierea sunt exprimate liber si sincer." spune Anca Biris – fondator IOANID – Gradinita, Scoala & Liceu International. 


Pentru mai multe detalii despre cum sa va implicati, vizitati pagina campaniei - www.ioanid.com/campanii/10-secunde-pentru-mama. Haideti sa marcam impreuna aceasta perioada dedicata mamelor, reinnoindu-ne angajamentul fata de valorile care conteaza cu adevarat.

Inapoi la lista de stiri