Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Spre deosebire de zilele trecute, acum chiar poti spune ca totul este in regula. Indiferent ca e vorba de rude, prieteni sau colegii de scoala, te vei simti cu adevarat respectat/a si de aceea, trebuie sa continui sa adopti aceeasi atitudine!

› vrei zodia ta

Cultura generala

Planeta Neptun face o rotatie completa in jurul Soarelui in aproximativ 165 de ani (Pamantul doar intr-un an, mai exact in 365 zile 6 ore 9 min si 9 secunde).

› vrei mai mult

Bancul zilei

Ce faci de revelion?
-Ma imbrac frumos si intru pe Facebook!

› vrei mai mult

Glendale Studio se redeschide!

11 Octombrie 2011
ineri, 14 octombrie, Glendale Studio isi redeschide oficial portile, sub o alta infatisare si formula.

In seara zilei de joi, începând cu ora 19.00, cafeneaua cocheta si noul cinematograf digital vor gazdui avanpremiera filmului Cei trei muschetari in format 3D – o intalnire la care sunt asteptati actori, jurnalisti de profil, reprezentanti ai distribuitorilor de film si parteneri.



Cinematograful Glendale este de acum dotat cu un modern sistem digital de proiectie si sonorizare de tip digital surround, oferind astfel conditii optime pentru cei mai pretentiosi cinefili.

Aici vor rula premierele celor mai asteptate filme, iar vizitatorii vor fi rasfatati cu popcorn nelimitat din partea casei si cele mai bune oferte de pret pentru filmele 2D si 3D. In plus, flexibilitatea fotoliilor ergonomice cu brate rabatabile va asigura confort pe intreg parcursul vizionarii.

Cu o capacitate de 100 de locuri, cinematograful este locul ideal pentru a petrece alaturi de pereche, familie sau prieteni,  intr-o atmosfera familiara si linistita.

Glendale Studio este un loc special unde se pot viziona o varietate de filme, de la cele de arta pana la comedii savuroase sau cele pline de actiune, se pot organiza proiectii si vizionari, toate acestea intr-o sala de cinema confortabila, mizand pe calitatea proiectiei.



Facand cinste celebrului oras al carui nume il poarta, cafeneaua Glendale are o capacitate de 30 de locuri, fiind un spatiu intim si placut atat pentru cuplurile de indragostiti, cat si pentru iesirile cu prietenii sau pentru diverse evenimente – aniversari, onomastici, conferinte, lansari.

Canapelele comode, alternate cu scaunele fixe, ofera confort pe tot parcursul sederii.

Barul aferent cafenelei bucura vizitatorii atat cu racoritoare, cat si cu bauturi calde delicioase sau cu cocktail-uri originale.

Televizoarele suspendate ne pun vizitatorii la curent atat cu stirile momentului, cat si cu orice alt program prefera, pentru ca la noi ei sunt cei care aleg.

Daca doresc sa se afunde in lectura ultimelor aparitii de literatura romantica, thriller sau fantastica ori, pur si simplu vor sa rasfoiasca o enciclopedie bine realizata, raftul nostru cu carti este disponibil oricand.
Inapoi la lista de stiri