Cultura generala

Cea mai mare biblioteca din lume este Library of Congress, din Washington DC, aceasta gazduind aproape 119 milioane de carti, dispuse pe rafturi a caror lungime insumata atinge 853 km.

› vrei mai mult

Fuga Omului de Zapada!

29 Noiembrie 2011
Sâmbãtã, 3 decembrie, membrii Bãneasa Kids Club se întâlnesc din nou. Au o problemã foarte serioasã de rezolvat: din cauza lipsei de îmbrãþisãri ºi a frigului de anul trecut, Omul de Zãpadã vrea sa fugã de iarnã. Astfel, Shoppy, mascota clubului, nu a vãzut altã rezolvare pentru aceastã situaþie decât convocarea unei întâlniri de urgenþã a membrilor Bãneasa Kids Club!


Fuga Omului de Zapada!

Sâmbãtã, începând cu ora 11:00, copiii se vor întâlni în zona special amenajatã din Grand Cinema Digiplex. Timp de douã ore vor trebui sã se gândeascã ºi sã gãseascã suficiente motive pentru a-l determina pe Omul de Zãpadã sã rãmânã alãturi de ei: vor confecþiona decoraþiuni, vor cânta colinde, vor desena peisaje de iarnã ºi vor povesti despre cadourile pe care vor sã le primeascã de la Moº Crãciun.Pentru a participa la eveniment este nevoie de o confirmare, iar aceasta poate fi fãcutã chiar acum, pe www.baneasakidsclub.ro.   


Fuga Omului de Zapada!

Pânã atunci însã, copiii pot participa oricând la Tombola Bãneasa Kids Club. Trebuie doar sã cumpere în valoare de minim 150 de lei din magazinele de copii din Bãneasa Shopping City ºi sã vinã cu bonurile fiscale ºi cardul de membru la birourile de informaþii din Bãneasa Shopping City pentru a câºtiga un premiu. Tombola este valabilã pânã pe data de 8 ianuarie 2012.Mai multe informaþii despre Bãneasa Kids Club, despre evenimentele ºi concursurile organizate, alãturi de fotografiile de la întâlniri, puteþi gãsi oricând pe site.Întâlnirea din 3 decembrie face parte dintr-o serie de evenimente organizate de Bãneasa Kids Club în prima sâmbãtã din fiecare lunã. Copiii cu vârste între 4 ºi 10 ani înscriºi în club vor participa la diverse activitãþi interesante, ateliere ºi petreceri.


Fuga Omului de Zapada!

Înscrierea în Bãneasa Kids Club este gratuitã ºi foarte simplã. Este suficient sã completaþi formularul disponibil atât la birourile de informaþii din Bãneasa Shopping City, cât ºi online, pe www.baneasakidsclub.ro.Inapoi la lista de stiri

PROPUNE O STIRE


Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate