Cultura generala

Gravitatia Lunii este de 6 ori mai mica decat a Pamantului.

› vrei mai mult

Egomont lanseaza al doilea numar al colectiei de reviste Barbie cu DVD

11 Ianuarie 2012
Egmont lanseazã pe 16 Ianuarie al doilea numãr al colecþiei de reviste Barbie cu DVD la preþul de 14.99 lei, într-un tiraj de 40.000 bucãþi/ediþie ºi se adreseazã fetiþelor cu vârste între 3 ºi 10 ani. Barbie în Lacul lebedelor se bazeazã pe îndrãgitul basm ºi pe muzica genialã a lui Ceaikovski, prezentând-o pe Barbie în rolul lui Odette, tânãra fiicã a unui brutar.


Colectia de reviste Barbie cu dvd

Într-o zi, aceasta urmãreºte un inorog pânã într-o Pãdure Fermecatã. Acolo îºi dã seama cã este singura persoanã capabilã sã salveze pãdurea peste care vrãjitorul cel rãu, Rothbart, încearcã sã punã stãpânire. Acesta o vrãjeºte însã pe  Odette transformând-o în lebãdã. Zâna Reginã, cea pe care Rothbart încearcã sã se rãzbune, reuºeºte sã opreascã vraja doar pe jumãtate, lãsând-o pe fatã umanã noaptea ºi lebãdã ziua.

Cum va putea o tânãrã înarmatã doar cu curaj, onestitate ºi inteligenþã sã salveze pãdurea, în timp ce Prinþul Daniel se îndrãgosteºte de ea?

Barbie în Lacul lebedelor combinã fantezia, baletul ºi muzica de neuitat a lui Ceaikovski interpretatã de Orchestra Simfonicã din Londra. Peter Martins, maestru de balet la Baletul din New York coregrafiazã scenele superbe de balet, mai frumoase ca niciodatã.

În paginile revistei, cititoarele se vor bucura ºi de un super concurs cu 101 premii constând în premii originale Barbie!        


Colectia de reviste Barbie cu DVD

Urmãtoarele titluri ale colecþiei apar în ordinea prezentatã mai jos:Barbie Fairytopia                 15 Februarie 2012

Barbie în Prinþesa ºi  Sãrmana croitoreasã        15 Martie 2012

Jurnalul lui Barbie                16 Aprilie 2012

Barbie ºi Cei trei muschetari            15 Mai 2012


DVD Barbie - Egmont Romania

În paginile revistei se vor gãsi prezentarea personajelor din film ºi povestea filmului de pe DVD cu imagini.

În rubrica „Viaþã de vedetã” cititoarele vor afla chiar de la Barbie lucururi interesante despre ea. În fiecare ediþie existã si cate o rubrica dedicatã unei prietene a lui Barbie sau unui animal de companie.

De asemenea, paginile de colorat ºi activitati le vor distra pe admiratoarele lui Barbie.Nu rata noul numãr al revistei Barbie cu DVD!Inapoi la lista de stiri

PROPUNE O STIRE


Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate