Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


O zi ca aceasta rar ti se intampla sa o ai, pentru ca vei fi mai sociabil/a ca de obicei. Vei radia cu energie pozitiva.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Tara cu cea mai mare densitatea a populatiei este Malta: 1 213 locuitori pe km patrat.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Culmea orei exacte:
<br />
Sa pui ceasul dupa radio si sa-l uiti acolo.

› vrei mai mult

Echipa “Let`s Do It, Romania!” continua recrutarea! Se cauta coordonatori locali pentru 21 de judete!

21 Aprilie 2010
Echipa "Let’s Do It, Romania" te provoaca din nou! Fii unul de-al nostru! Alatura-te echipei si ajuta-ti judetul sa contribuie la realizarea celui mai mare proiect de voluntariat din Romania! Arata-ne de ce este in stare judetul tau!

Pentru o parte din judete au fost deja desemnati coordonatori locali, datorita numarului mare de voluntari inscrisi. In aceste judete au inceput deja activitati la nivel local. Judetele fruntase sunt Cluj si Timis, dar si municipiul Bucuresti. Lista completa cu topul judetelor este disponibila aici.

Sarcinile unui coordonator de judet includ monitorizarea echipelor locale, elaborarea procedurilor de lucru si a documentelor standard, initierea parteneriatelor si mentinerea contactului cu echipa centrala de conducere. In acest moment, judetele in care este foarte importanta inscrierea voluntarilor, pentru aceste pozitii, intr-un numar mai mare, sunt: Arges, Bistrita Nasaud, Braila, Botosani, Buzau, Calarasi, Dambovita, Galati, Giurgiu, Harghita, Ialomita, Maramures, Prahova, Salaj, Satu Mare, Suceava, Tulcea, Teleorman, Valcea, Vrancea si Vaslui.

Toti cei care doresc sa se implice in proiect in acest mod sunt rugati sa se inscrie pe site-ul dedicat, www.letsdoitromania.ro, completand formularul disponibil la sectiunea Implica-te.

Termenul limita pentru inscrieri este 15 mai 2010.

“Let`s Do It, Romania” este cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania care isi propune sa curete deseurile din toata tara, din arealele naturale (zonele din afara oraselor), intr-o singura zi: 25 septembrie. Ajuta-ne sa punem la cale cea mai mare actiune de voluntariat din Romania! Putem stabili un nou record – Romania este cea mai mare tara din Europa care organizeaza acest proiect!
Inapoi la lista de stiri