Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Un soarece de camp consuma anual 1 kg de cereale.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un cuplu decide sa plece in Caraibe.
Sotia decide sa vina mai tarziu, din cauza serviciului.
Cand sotul a ajuns la hotel, a decis sa-i scrie un mail sotiei dar a gresit o litera din adresa si mailul a fost trimis la alta adresa.
Mailul ajunge, din greseala, la o vaduva ce venise tocmai de la inmormantarea sotului.
Citeste mailul si lesina.
In mesaj scria: "Draga mea, am ajuns bine. Probabil te va surprinde sa primesti vesti de la mine pe aceasta cale, dar acum au calculator aici si poti trimite mesaje persoanelor dragi.
Doar ce-am ajuns si am verificat ca totul sa fie pregatit pentru venirea ta, vinerea viitoare.
Abia astept sa te vad si sper ca aceasta calatorie sa fie la fel de linistita, ca a mea. Nu-ti lua multe haine, ca aici e o caldura infernala

› vrei mai mult

Doua seriale animate in premiera pe Minimax!

17 Iunie 2011

Barbie Secretul Zanelor

Barbie Secretul Zanelor

18 iunie, ora 17:00

Intr-o buna zi, Barbie descopera ca exista zane. Totul incepe in ziua in care Ken dispare neașteptat. Cele doua creatoare de moda, care sunt și prietenele lui Barbie, ii marturisesc acesteia ca ele sunt de fapt zane, iar Ken a plecat in lumea lor miraculoasa. Barbie și rivala sa, Raquelle, pornesc intr-o calatorie plina de aventuri pentru a-l aduce inapoi pe Ken. Pe parcursul calatoriei, cele doua fete fiind nevoite sa ramana impreuna, descopera ca miracolul adevarat sta in puterea prieteniei și nu in lumea zanelor.


Barbie Secretul Zanelor



Miracolul prieteniei: marea aventura a lui Wilbur

19 iunie, ora 17:00


Miracolul prieteniei: marea aventura a lui Wilbur

Este primavara și a trecut un an de la moartea lui Charlotte. Cele trei fiice ale lui Charlotte, Nellie, Aranea și Joy au devenit adolescente, iar Wilbur este prietenul și sprijinul lor. Acesta se imprietenește cu Cardigan, un miel nou nascut, care fiind negru arata diferit fata de toti ceilalti din turma sa. Wilbur devine mentorul micutului miel, ii arata ferma, ii explica cum traiesc animalele și ce pericole le pandesc. Cateva saptamani mai tarziu, Zuckerman il vinde pe Cardigan unui alt fermier, iar Wilbur impreuna cu șobolanul Templeton și fiicele lui Charlotte decid sa-l viziteze.
Inapoi la lista de stiri