Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


Din cauza programului incarcat, se poate sa fi neglijat cititul unei carti sau a noutatilor, activitate pe care o faci zilnic. Poti totusi sa recuperezi, daca maine esti mai atent/a.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Pamantul este cea mai densa planeta, si singura care nu a fost denumita dupa o zeitate.

› vrei mai mult

Bancul zilei

culmea maratonului

sa alergi de unu singur si sa iesi pe locul doi

› vrei mai mult

De 1 Iunie, Eroii Cartoon Network prind viata la Vitantis!

25 Mai 2011
Intre 28 mai si 1 iunie la Vitantis Shopping Center: patru zile de atelier de creatie pentru cei mici, magie interactiva si cea mai grozava masinarie de pictat, totul culminand pe 1 iunie cu parada celor mai indragiti eroi din lumea Cartoon Network .



Vitantis Shopping Center organizeaza intre 28 mai si 1 iunie o campanie dedicata copiilor, cu ateliere de creatie unde acestia vor invata sa deseneze, sa coloreze, sa creeze cocarde, tablouri din seminte si alte obiecte decorate cu cele mai indragite personaje Cartoon Network. Intrarea la atelier este gratuita pentru toti copiii. Atelierul de creatie se desfasoara in zilele de sambata si duminica, intre orele 12:00-16:00, si in zilele de luni si marti, intre orele 16:00 – 20:00, in centrul comercial Vitantis, din Sos. Vitan Barzesti 7A (langa targul auto).

Pe 1 iunie, de la ora 17:00, pe cei mici ii asteapta la Vitantis cele mai indragite personaje din lumea Cartoon Network: Flapjack, Chowder, Ben 10 si chiar Scooby-Doo in persoana! Eroii preferati ai copiilor vor fi prezenti in persoana la petrecere, iar toti cei mici vor putea sa-i cunoasca si sa se fotografieze cu ei.



Si asta nu e tot: de Ziua Copiilor, toti prichindeii prezenti la Vitantis vor asista la momente de magie interactiva si vor putea vedea cum se picteaza cu cea mai grozava masinarie rotitoare de pictat, intr-un moment inedit de „spin art”! Special pentru copii se vor organiza concursuri cu premii, se va imparti vata de zahar gratuit, si multe alte surprize! Iar pe toata durata campaniei, toti cei mici vor putea fi ei insisi eroi de desene animate, cu ajutorul panourilor decupate care asteapta sa-i transforme pe copii in Batman, Flapjack, Ben 10 si multi altii.



Evenimentul, realizat de The Mansion Advertising, este sustinut de Yellow Place – loc de joaca pentru copii si magazinul de jucarii Toyplex, iar parteneri media sunt Copilul.ro si Clopotel.ro.
Inapoi la lista de stiri