Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Dimineata va incepe excelent pentru tine si vei simti ca poti face fata oricarei provocari. Cu toate acestea, nu te grabi sa intervii in anumite activitati care nu te privesc in mod direct, pentru ca poti avea de suferit!

› vrei zodia ta

Cultura generala

Lipitoarea poate supravietui fara hrana timp de 2 ani.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Bill Gates moare. Ajuns in fata lui Dumnezeu acesta ii zice : - Pentru ca ai fost un om foarte important te las sa alegi unde vrei sa mergi : in iad sau in rai. Dupa un timp de gandire Bill Gates zice: - Pai , as avrea sa vad cum este fiecare loc, daca se poate. Zis si facut. Prima data Bill Gates se duce in iad. Acolo distractie la culme femei misto, bautura muzica, etc. Dupa doua saptamani se duce si in rai. Ajuns acolo vede si el niste ingerasi care stateau pe norisori si cantau la harpa, in rest plictiseala. Asa ca Bill Gates se duce laDumnezeu si ii zice ca vrea sa mearga in iad. dupa vreo luna dumnezeu face o vizita in iad. Acolo il gaseste pe Bill Gates arzand intr-un cazan cu smoala. Disperat Bill Gates striga: -Doamne uite ce e aici. Nu seamana deloc cu ce era prima data cand am venit aici ! La care dumnezeu raspunde: - That was just a demo !

› vrei mai mult

DISNEY CHANNEL lanseaza un nou serial de comedie, Bobocii Isteti

30 Noiembrie 2011
Bucuresti, 27 noiembrie 2011 – Bobocii Isteti, cel mai recent serial de comedie marca Disney Channel despre viata intr-un liceu de copii talentati la diferite arte, va avea premiera pe 10 decembrie la 8:30, in Romania. Actiunea se petrece in San Francisco si o are in centrul sau pe Chyna Parks (China Anne McClain), o fetita de 11 ani, care datorita talentului sau muzical exceptional intra direct la liceu in cadrul unul proiect special dedicat copiilor supradodati: Bobocii Isteti.

Avand-o in distributie pe micuta si talentata China Anne McClain, in varsta de 12 ani, serialul prezinta situatia inedita si incomoda in care se afla Chyna Parks si colegii ei din Grupul Bobocilor Isteti, care isi incep viata de liceeni, uneori inspaimantatoare, cu trei ani mai devreme decat in mod normal.




Bobocii Isteti



Pe langa McClain, din distributie mai fac parte: Sierra McCormick, in rolul lui Olive Doyle, o eleva cu o memorie vizuala de exceptie, Jake Short in rolul lui Fletcher Quimby, un geniu in materie de arte si mare iubitor de farse, Stefanie Scott in rolul lui Lexie Reed, o majoreta care-si doreste succesul cu orice pret si care este intimidata de Chyna, si Carlon Jeffrey in rolul lui Cameron Parks, fratele mai mare al Chynei, care traieste in umbra surorii lui si se straduieste sa iasa in evidenta. impreuna, ei trebuie sa-si gaseasca locul si sa profite din plin de viata de liceu, in ciuda primirii distante pe care le-o fac unii din elevii de la liceu.



Alte personaje cu aparitii constante in serial sunt: Finesse Mitchell si Elise Neal, in rolurile parintilor Chynei, Darryl si Roxanne Parks; Zack Steel in rolul lui Gibson, consilierul elevilor si Aedin Mincks in rolul lui Angus, geniul in informatica.

       

Episodul pilot a fost scris de Dan Singer („Ce viata minunata pe punte”) si regizat de Bob Koherr („Hannah Montana”, „Magicienii din Waverly Place”).



Bobocii Isteti va fi difuzat la Disney Channel, pe 10 decembrie, la ora 8:30.



Pentru mai multe informatii, puteti contacta: Gabriela Preda, gabriela.preda@porternovelli.ro, 0751 426.235
Inapoi la lista de stiri