Cultura generala

Sarpele foloseste putina energie si poate rezista perioade lungi de timp fara sa manance. Se cunoaste un caz in care un piton captiv a rezistat 149 de zile fara sa manance si a pierdut numai 10% din greutatea corpului.

› vrei mai mult

Cursuri de educatie vizuala pentru copii si parinti Weekend la MNAC

14 Septembrie 2011
Global Mindscape in parteneriat cu Muzeul National de Arta Contemporana organizeaza cursuri de educatie vizuala pentru copii si parinti

Weekend la MNACIncepand din luna septembrie, Global Mindscape continua programele dedicate familiilor, desfasurate in weekend.


Lucrari ale Marilenei Preda Sanc

In lunile septembrie si octombrie invitam cu drag parintii si copiii cu varste intre 6 si 13 ani la Muzeul National de Arta Contemporana, pentru a descoperi impreuna expozitiile Utopii/Cotidiene - Crossing Self-Histories 1981-2011  - expozitie ce reuneste creatiile Marilenei Preda Sanc si Muzeul Benzilor Desenate. Fiecare curs cuprinde o vizita in expozitie si un atelier de creatie, la care participa copiii impreuna cu parintii.


Expozitie Marilena Preda

Utopii cotidiene - Crossing Self-Histories 1981-2011 este o expozitie ce reuneste cele mai interesante lucrari ale Marilenei Preda Sanc, din perioada 1981-2011. Vom descoperi creatiile unei artiste complexe, ce a experimentat toate zonele artei contemporane - de la pictura la arta video, de la fotografie la instalatie. In atelier copiii si parintii vor realiza o pictura pe o suprafata mare. Detalii si imagini din expozitie:

http://www.sensotv.ro/arte/Clipa-de-arta-2270/marilena-preda-sanc#/0


Muzeul benzilor desenate

Muzeul benzilor desenate va fi gazduit de MNAC pana pe data de 16 octombrie, oferindu-ne o minunata ocazie de a descoperi impreuna istoria benzilor desenate din Romania, creatiile artistilor romani si modul in care iau nastere benzile desenate, atat de indragite si de cei mici si de cei mari. In atelier, vom crea o banda desenata, plecand de la principiile de baza (poveste, personaj, cadru, punere in pagina etc.) Detalii: http://www.muzeulbd.ro/Program:

Utopii cotidiene – vizita in expozitia artistei Marilena Preda Sanc si atelier de pictura

             Sambata, 17 septembrie, ora 11.00 – parinti cu copii de 6-8 ani

             Duminica, 18 septembrie, ora 11.00  – parinti cu copii de 9-13 aniBenzile desenate – vizita in Muzeul Benzilor desenate si atelier de benzi desenate

              Sambata, 1 octombrie, ora 11.00 – parinti cu copii de 6-8 ani

              Duminica, 2 octombrie, ora 11.00 – parinti cu copii de 9-13 ani

               Sambata, 8 octombrie, ora 11.00 – parinti cu copii de 6-8 ani

               Duminica, 9 octombrie, ora 11.oo – parinti cu copii de 9-13 ani

             Locatie: Muzeul National de Arta Contemporana, str. Izvor 2-4, Bucuresti / Palatul Parlamentului, aripa E4, intrarea prin Calea 13 septembrie (autobuz 136, 385)Inscrieri si detalii:

e-mail: office@globalmindscape.ro,

telefon: 0724 569 037

tarif: 20 lei/persoana

durata programului: 2 hNumar minim de copii pentru formarea unui grup: 10 copii

Numar maxim de participanti: 20 copii

Va rugam sa confirmati participarea, in saptamana evenimentuluiDetalii:

www.globalmindscape.ro

www.mnac.ro

facebook/Global Mindscape

(http://www.facebook.com/pages/Global-Mindscape/125701330822761)Atelierele se pot relua la cerere pentru grupa de varsta 6-13 ani si pentru grupuri de adolescenti (14-18 ani).     Inapoi la lista de stiri

PROPUNE O STIRE


Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate