Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Reciclarea este procesul de refolosire a materialelor si produselor vechi pentru crearea altora, fara a apela la materii prime noi, reducand astfel consumul de energie necesar extragerii materiilor prime, respectiv distrugerii deseurilor.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un scotian, ajuns multimiliardar, se casatoreste, spre uimirea generala, cu o femeie batrana, urata si rea de gura.
Un concetatean explica fenomenul:
- A procedat asa, de zgarcit ce este! Acum, intr-o singura persoana, are si nevasta si soacra ... E o economie!

› vrei mai mult

Cupa 1 isi desemneaza castigatorii celei de-a zecea editii

06 Iunie 2011
Cupa 1, cea mai importanta competitie sportiva pentru scolile si liceele din Sectorul 1, si-a stabilit castigatorii in urma intrecerilor disputate de cei peste 2000 de elevi inscrisi la editia de anul acesta. Festivitatea de Premiere va avea loc marti, 7 iunie, la Hotelul Athenee Palace Hilton, Sala Diplomat.


Cupa 1 isi desemneaza castigatorii celei de-a zecea editii

Competitia initiata de Primaria Sectorului 1 a ajuns anul acesta la cea de-a zecea editie si a strans peste 2000 de elevi provenind din 52 de scoli si licee. O parte din campionii editiei 2011 si-au pastrat titlurile de anul trecut. Astfel, fetele de la Liceul Bulgar “Hristo Botev” sunt in continuare campioane la Handbal Liceu, la fel ca si scoala Generala nr. 181 la fete, respectiv scoala Generala nr. 5 la baieti, la Handbal Generala. De pastrarea titlului s-au bucurat si baietii de la Colegiul National “I. Neculce” la Baschet Liceu si cei de la Scoala Generala nr. 181 la Fotbal Generala.

Colegiul Tehnic Material Rulant si Colegiul National “V. Madgearu” sunt institutiile care au strans anul acesta cele mai multe locuri I, cate trei pentru fiecare la Fotbal Liceu, Atletism Liceu Baieti (clasele IX-X si XI-XII), respectiv Handbal Liceu Baieti si inot Liceu (Fete - clasele IX-X si Baieti – clasele XI-XII). Colegiul National de Informatica “T. Vianu” a cedat anul acesta titlul de campion la Baschet Liceu Fete Colegiului National “I. L. Caragiale”, iar la Baschet Generala, pe prima treapta a podiumului au urcat Scoala Generala nr. 3 “N. Titulescu” la fete si Scoala Europeana la baieti.


Cupa 1 isi desemneaza castigatorii celei de-a zecea editii

Elevii campioni de la scolile generale inscrise vor fi premiati in cadrul Festivitatii de Premiere incepand cu ora 11:00, iar elevii de liceu de la ora 18:00. Premiile, diplomele si medaliile de campioni vor fi oferite de catre Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman.



Gazdele evenimentului vor fi Adi Mihaila, MC la Radio ZU, pentru premierea elevilor de la scolile generale, si Carmen Bruma, pentru premierea liceenilor. Tot in cadrul Festivitatii de Premiere va fi desemnata si Miss Cupa 1, concurs desfasurat pe tot parcusul Cupei 1 pe pagina de Facebook a evenimentului.


Cupa 1 isi desemneaza castigatorii celei de-a zecea editii

Editia 2011 a Cupei 1, cea de-a zecea, a avut startul pe 16 mai, iar ultimul meci a avut loc pe 4 iunie. Cupa 1 se adreseaza liceelor si scolilor generale din Sectorul 1 al Capitalei. Evenimentul include competitii la sase sporturi, pentru doua categorii de varsta (scoala generala si liceu), separat pentru fete si baieti. Mai multe informatii despre competitie puteti afla pe www.cupa1.ro sau pe pagina de Facebook.



Proiectul este organizat de Primaria Sectorului 1 si implementat de agentia de comunicare Pastel Group, in parteneriat cu Asociatia Sport pentru Viata. Partenerii evenimentului sunt: Avon, LasserMaxx si RedCat. Radio Zu este Partener Media Principal, iar ceilalti parteneri media sunt: GSPTV, Trilulilu.ro, Metropotam.ro, Clopotel.ro, Referat.ro, Calificativ.ro, OnlineStudent.ro si Amelie.ro.
Inapoi la lista de stiri