Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


› vrei zodia ta

Cultura generala

Cel mai inalt munte din Canada se numeste Logan (ca pe personajul Marvel Wolverine) si are 5.959 metri inaltime.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Culmea electricitatii: sa gadili becu' shi sa rada aia din centrala> :)))))))))))0

› vrei mai mult

Crazy Tuesday la The Light Cinema

25 Iulie 2011
Salut!



 
Voi pe unde mai iesiti vara asta? Eu parca m-am saturat sa stau in casa si sa ma joc pe calculator. As vedea un film la cinema :D Am fost martea trecuta cu gasca mea la The Light Cinema si am vazut ca se anunta o vara plina de filme bune. Abia astept sa vina Cars 2, trailerul este genial!  Tot timpul ne-au placut filmele, serialele, jocurile si tot ce e legat de eroi asa ca putem sa mai bifam un film in august: Capitanul America: Primul Razbunator. Si e si 3D pe deasupra, deci o sa fie super! Putem sa incheiem vara cu o comedie pe cinste: Strumpfii 3D. Ne aducem aminte cand eram mai mici si ne uitam la Strumpfi si ne faceam unii pe altii strumpfi J) asa ca nu ar trebui ratat nici acest film.  Decat sa pierd timpul pe acasa, parca as merge sa vad un film.



Problema cea mai mare e cu banii.. Am bani de buzunar, dar mersul la cinema nu e chiar de ici, de colo. Noroc ca martea au preturi pentru mine: 10 lei filmul normal si 15 lei filmul 3D. Cica e Crazy Tuesday!! Si chiar sunt crazy preturile astea J



Ce e misto la The Light Cinema e ca in afara de filme poti sa mai faci si altceva: de exemplu, sa tragi cu arma sau sa te joci la tot felul de aparate (air hockey, simulatoare auto/moto, shootere si tot felul). O fisa e 2  lei, deci nu e mult.



O sa ma distrez maxim vara asta, va astept si pe voi!



 

The Light Cinema



uitati aici: www.lightcinemas.ro
Inapoi la lista de stiri