Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cea mai joasa portiune de uscat de pe Pamant este tarmul Marii Moarte, care se gaseste la 400 de metri sub nivelul de referinta.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Chuck Norris doneaza regulat sange la crucea rosie, dar niciodata al lui.

› vrei mai mult

Concurs de limba engleza pentru elevi, premiat cu doua tabere de vara la Oxford si Londra

23 Ianuarie 2012
Concursul de limba engleza „Pasaport pentru excelenta” se adreseaza elevilor cu varsta intre 12 si 17 ani. Pentru a castiga unul din sutele de premii puse la bataie de organizatori, concurentii trebuie sa parcurga cele trei etape ale concursului si sa demonstreze ca sunt creativi si cunosc bine limba engleza.



Pentru a intra in aceasta competitie, participantii trebuie sa acceseze www.pasaportpentruexcelenta.ro, sa recunoasca cele trei simbolurile britanice ascunse sub piesele de puzzle si sa-l aleaga pe cel care ii inspira.



Termenul limita de inscriere in concurs este 31 ianuarie 2012. Concursul este accesibil copiilor din toata tara.


Pasaport pentru excelenta

La finalul concursului, marii castigatori vor pleca in aceasta vara in doua tabere, la Oxford si la London Reading College, oferite de Mirunette International Education si Lewis School of English. Acolo, elevii se vor putea bucura de: cazare in campusul studentesc, diferite excursii, activitati recreative si sportive, cursuri de limba engleza acreditate British Council si certificate de absolvire a cursurilor.

La aceste tabere internationale se adauga alte sute de premii constand in examene de competența lingvistica la British Council, dictionare editate de Collins Cobuild și Fischer International și coduri Oxford online, cu teorie si exercitii de gramatica, atat in format online cat si printabile.



Concursul „Pasaport pentru excelenta” premiaza elevii, dar și pe profesorii lor. Astfel, primii 3 profesori cu cei mai mulți concurenți inscriși, vor fi invitati sa participe la o tabara de 2 saptamani in Anglia, in vara anului 2012. Numele profesorilor vor fi mentionate de fiecare elev, la inscrierea in concurs.



Peste 3.700 de tineri de gimnaziu si liceu, din intreaga tara au participat la prima editie “Pasaport pentru excelenta”.

Alte detalii despre concurs pe: www.fundatiadanvoiculescu.ro si www.pasaportpentruexcelenta.ro



Concursul „Pașaport pentru excelența” este organizat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei in cadrul Olimpiadelor Creativitatii in limba engleza.

Partener principal: Mirunette International Education

Sponsor principal: Fischer International

Parteneri educationali: Lewis School of English, British Council Romania, Diverta

Concurs sustinut de: Editura ALL

Parteneri media: Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia TV, Radio Zu, Radio Romantic, Jurnalul National, Revista Felicia, Terra Magazin, clopotel.ro, calificativ.ro
Inapoi la lista de stiri