Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Opera lui Shakespeare, Romeo si Julieta, este asociata cu Verona. In acest oras se desfasoara povestea de dragoste dintre Romeo si Julieta si tot aici isi gasesc sfarsitul cei doi indragostiti.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un extraterestru a cazut dintr-o nava spatiala. El memora tot ce auzea pe strada.1 Da... da...da.2 Pentr-o lingura de fasole/x2. un magar mare si gras/x2.prea putin cu cinci mai mult/x2.
Linga un politist era un mort.El a intrebat extraterestul daca el a omorit-o.
-da...da...da.
-de ce?
-pentr-o lingura de fasole/x2
-tu-ti bati joc de mine?stii cine sunt eu?
-un magar mare si gras/x2
-na ai cinci ani de puscarie.
-prea putin cu cinci mai mult/x2.......................

› vrei mai mult

Cele mai noi filme pe DVD, BLU-RAY sau BLU-RAY 3D de la Pro Video iti aduc super premii!

15 Iulie 2011
In aceasta vara Pro Video ii invita pe toti cinefilii, dar nu numai, sa tina pasul cu tehnologia si sa intre in cursa pentru cele mai cool premii ale verii participand la campania Cinema 3D la tine acasa!



Acum poti experimenta aventuri tridimensionale de neuitat avand propriul cinema 3D chiar la tine acasa. Fii si tu unul dintre castigatorii premiilor aflate in joc: 3X Cinema 3D TV, 5XDVD playere portabile si marele premiu, un Cinema 3D Smart TV cu 3D BLU-RAY player.


Cinema 3D la tine acasa

Toate DVD-urile, BLU-RAY-urile sau BLU-RAY-urile 3D inscrise in promotie care vor fi achizitionate pana pe 31 august din magazinele de specialitate iti ofera o sansa pentru a intra in cursa pentru premiile high definition oferite de LG. Urmareste produsele marcate cu un sticker special, inscrie-te pe baza informatiilor solicitate pe site-ul www.provideo.ro/cinema3d/  si intri automat in tragerea la sorti. Cu cat ai mai multe coduri introduse, cu atat ai mai multe sanse de castig, asa ca poti comanda si online de pe site-ul www.provideo.ro filmele preferate participante la promotie pentru inscrierea in cursa pentru premii!



Fie ca te vei delecta cu filme de actiune (Invadarea Lumii: Batalia Los Angeles, Dincolo de limite, Avocatul din limuzina), cu o comedie scandaloasa (Concediu de la casnicie), cu thrillere pline de suspans (Colega de camera, Ritualul), dar si cu multe alte filme apreciate, toate iti ofera ocazia unica de a aduce la tine acasa inovatia tehnologiei 3D.



Achizitioneaza cat mai repede cele mai noi filme ale verii din toate magazinele partenere, dar si de pe site-ul www.provideo.ro  si experimenteaza din plin cele mai tari senzatii 3D!
Inapoi la lista de stiri