Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Americanul Robert Chesebrough este inventatorul vaselinei.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Basescu in fata Romaniei:
-Sa traiti!
A doua zi:
-Sa traiti!
A treia zi:
-Mai traiti?

› vrei mai mult

Caravana Minimax porneste intr-o noua aventura prin tara

31 Mai 2011
Te-ai intrebat vreodata ce este sistemul solar sau cum arata planetele? Ce se afla sub pamant si cate tipuri de animale exista? Cum functioneaza inima si din cate parti este alcatuit creierul nostru? Esti pasionat de iluzii optice sau esti curios sa afli cate forme de energie exista? Ei bine, toate aceste curiozitati sunt doar o mica parte dintr-o multime de surprize pe care Caravana Minimax le-a pregatit copiilor si anul acesta.


Caravana Minimax porneste intr-o noua aventura prin tara


In perioada 7 – 17 iunie, Autobuzul Magic va porni intr-o noua calatorie prin mai multe orase din tara, unde va stationa intre orele 13:00 – 18:00 in: Timisoara, Arad, Hunedoara, Alba-Iulia, Targu Secuiesc, Pitesti, Ramnicu Valcea, Targu Jiu si Moldova Noua (intre 10:00 – 12:00).



Ca urmare a succesului de care s-a bucurat in anii trecuti si a miilor de participanti, Autobuzul Magic se intoarce si de aceasta data, plin cu sute de jucarii si dotat precum un mini-laborator care aduce intr-un singur loc toate stiintele lumii.



Astrologia, anatomia, biologia, arta, mediul inconjurator sunt domeniile care stau la baza activitatilor ce vor fi puse in practica, stimuland astfel atentia si interesul micutilor in insusirea si dezvoltarea cunostintelor generale si a abilitatilor de invatare.



Personajele indragite – Mini, Max, Cutulache si Pisicuta s-au pregatit si ele sa ia parte alaturi de copii la marea aventura care va aduce multe jocuri, jucarii si voie buna.



Corturi gonflabile, numeroase panouri informative si decorative, masute colorate, toate acestea vor face parte din decorul Minimax, special amenajat pentru zona de joaca.



Atmosfera de poveste va fi completata de o multime de premii de care copiii se vor putea bucura – carti de povesti, jucarii, baloane, dar si poze cu mascotele preferate.



Premiul cel mare consta intr-o excursie in Turcia pentru intreaga familie care va putea fi castigata participand la super-tombola Caravanei Minimax.



Asadar, divertismentul si buna dispozitie sunt garantate prin activitatile educative la care copiii insotiti de parinti sau profesori sunt invitati sa ia parte in orasele anuntate.



Calendarul Caravanei Minimax:



Timisoara – 7 iunie – Piata Unirii

Arad – 8 iunie – Parcul Avram Iancu

Hunedoara – 9 iunie – Parcarea Casei de Cultura

Alba-Iulia – 10 iunie – Parcarea Casei de Cultura

Targu Secuiesc – 12 iunie – Parcul Millenium

Pitesti – 13 iunie – Piata Vasile Milea

Ramnicu Valcea – 14 iunie – Zona pietonala centrala

Targu Jiu – 15 iunie – Parcarea de pe insulita (Parcul Central)

Moldova Noua – 17 iunie – Sala Sporturilor



 

Minimax, primul post de televiziune din Romania ce difuzeaza emisiuni non-violente pentru copii, si-a obisnuit micutii telespectatori cu programe amuzante si educative, dar si cu diverse campanii bazate pe activitati extra-scolare. Acestea vin sa sprijine dezvoltarea creativitatii copiilor, ocupandu-le intr-un mod placut timpul liber.



Minimax – Divertisment ca in povesti!



 Pentru mai multe informatii despre Caravana Minimax, cat si despre programul complet de emisiuni, va rugam sa accesati site-ul www.minimaxro.tv.



Proiect sustinut de Europa FM



Excursie oferita de Cocktail Holidays



Parteneri: Jurnalul National, Doxi, Editura Litera, www.erfi.ro.


Inapoi la lista de stiri