Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Inainte ca armatele naziste sa invadeze Parisul in Al Doilea Razboi Mondial, operele de arta din Muzeul Luvru au fost distribuite in secret cetatenilor francezi bogati, care le-au ascuns in casele lor din intreaga tara.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Ce inseamna o suvita neagra in parul unei blonde?
Raspuns: O speranta!

› vrei mai mult

Bafta Charlie se intoarce la Disney Channel, cu sezonul 2

22 August 2011
Fiti alaturi de familia Duncan in septembrie odata cu lansarea celui de-al doilea sezon din comedia de succes Bafta Charlie, care va avea premiera sambata 10 septembtie la ora 11:30.



Disney Channel transmite premiera celui de-al doilea sezon din serialul de mare succes, Bafta Charlie, sambata 10 septembrie la ora 11:30. Serialul de comedie a fost una din cele mai bune lansari cand a avut premiera în iunie 2010. Multi-talentata Bridgit Mendler joaca rolul lui Teddy Duncan in acest serial de succes pentru copii si familii.


Bafta Charlie 2

Bafta Charlie ii urmareste pe membrii familiei Duncan a caror viata este intoarsa pe dos dupa sosirea micutei surori, Charlotte (adica Charlie). Adolescentii Teddy si PJ impreuna cu fratele mai mic Gabe se gasesc in ipostaza de a deveni dadacele surioarei, dar sa jongleze cu lectura si dentitia, bavetele si biologia si scutecele si aritmetica nu este deloc usor, iar atunci cand raman cu copilul un singur lucru se poate intampla – haos cu H mare! Acum, cand Charlie implineste doi ani, intreaga familie se pregateste pentru noi aventuri.



In acest sezon nou, chiar si adolescentii isi dau seama ca Charlie este o completare chiar frumoasa a familiei. Cu toate acestea, Teddy se simte ingrozitor dupa ce se angajeaza la o petrecere pentru copii cu tematica oceanica unde trebuie sa se imbrace ca o creatura a marii. Intre timp, Bob se trezeste cumva cu un cal in miniatura furat la petrecerea aniversara a lui Charlie, ajungand atat el cat si Amy in spatele gratiilor!



Telespectatorii Disney Channel au avut ocazia de a o vedea pe Brigit Mendler in aceasta primavara, intr-un rol principal in filmul original plin de muzica de la Disney Channel, Lemonade Mouth. Adolescenta a avut cateva aparitii speciale si in Magicienii din Waverly Place si JONAS.

Bafta Charlie ii prezinta in alte roluri principale pe Leigh-Allyn Baker (Will & Grace) in rolul lui Amy Duncan; Bradley Steven Perry (Minunata aventura a lui Sharpay) in rolul lui Gabe Duncan; Mia Talerico in rolul lui Charlie Duncan; cu Eric Allan Kramer (CSI: Crime Scene Investigation, My Name Is Earl) in rolul lui Bob Duncan; si Jason Dolley (Hatching Pete and Cory in the House) in rolul lui PJ Duncan.


Bafta Charlie 2

Serialul de comedie live-action a fost creat de Phil Baker si Drew Vaupen (Suddenly Susan si What I Like About You) avandu-i ca producatori executivi pe Baker, Vaupen si Dan Staley (Cheers, Love & Money). Bafta Charlie este o productie a It's A Laugh Productions, Inc.

Nu pierdeti sezonul doi din Bafta Charlie care va debuta cu un episod dublu sambata 10 septembrie la ora 11:30 pe Disney Channel. Bafta Charlie va fi transmis de luni pana vineri, incepand cu data de 12 septembrie.
Inapoi la lista de stiri