Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cu ultrasunetele liliacul determina marimea obiectelor sau distanta acestora. Delfinii si o specie de balene mai folosesc aceasta metoda de orientare numita si ecolocatie.

› vrei mai mult

Bancul zilei

La ora de desen scolarii trebuie sa picteze o pasune si o vaca care paste pe ea. Bula la sfarsitul orei da o foaie goala. -Bula unde-i iarba? -A mancat-o vaca, doamna profesoara... -Dar vaca? -A plecat de acolo, doamna profesoara. Doar nu era sa stea pe o pasune fara iarba.

› vrei mai mult

Au reinceput cursurile online. Se redeschid scolile in februarie

11 Ianuarie 2021

Scoala online


Scoala online continua si in 2021. Luni, 11 ianuarie, elevii romani din toti anii reiau cursurile, insa tot in sistem 100% online, a decis Ministerul Educatiei, ordinul de minstru fiind publicat in Monitorul Oficial. Cursurile fizice ar urma sa se reia abia din 8 februarie, posibil doar pentru unii elevi, in functie de situatia epidemiologica si de anii de studiu.


Scoala fata in fata va fi reluata din 8 februarie in functie de situatia epidemiologica, "daca totul este OK", spune Raed Arafat. Ministrul Educatiei, Sorin Campeanu, este, insa, mult mai increzator, aratandu-se foarte optimist in legatura cu intoarcerea copiilor in bancile scolilor odata cu inceperea semestrului al doilea.

Citeste despre reinceperea scolii pe site-ul copilul.ro

Inapoi la lista de stiri