Cultura generala

Sarpele nu poate inchide ochii, deoarece nu are ploape mobile. Ochii sunt acoperiti de membrane transparente, fixe, care sunt, de fapt, solzi modificati, specilizati.

› vrei mai mult

Au aparut reviste Terra Magazin, Doxi, Pipo de ianuarie!

13 Ianuarie 2012
Nu ratati numarul de ianuarie Terra Magazin – Cea mai citita revista romaneasca de popularizare a stiintelor! Revista contine setul 5 din seria de 10 harti si articole care formeaza colectia Carpatii Romanesti 3D (Masivul FAGARAS) + fotografii 3D! Titlul VCD –ului este Grand Canyon!

Tema numarului de ianuarie din  Doxi - Revista pentru copii numarul 1 in Romania, este Zoo camuflaj. Contine gratuit un creion-fantezie cu diferite animale si un CD supriza cu un documentar educational!


Au aparut reviste Terra Magazin, Doxi, Pipo de ianuarie!Au aparut reviste Terra Magazin, Doxi, Pipo de ianuarie!

Revista de ianuarie, Pipo – Publicatia pentru prescolari numarul 1 in Romania propune proiectul Animalele Terrei,  aferent temei curriculare Cand, Cum si De ce se intampla? Continutul este structurat in 28 de fise de lucru, repartizate pe domenii experientiale: limba si comunicare, stiinte, om si societate, estetic si creativ.Revista contine gratuit o jucarie!Inapoi la lista de stiri

PROPUNE O STIRE


Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate