Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Contele Alessandro Volta a inventat bateria in secolul XVIII.

› vrei mai mult

Bancul zilei

se duce Bula la mama lui si ii spune:
-Mami esti foarte norocoasa
-DE CE?
- pentru ca nu mai trebuie sa imi cumperi carti tot anul
- de ce?
-pentru ca am ramas repetent

› vrei mai mult

Atletismul - sportul preferat al tinerilor la cea de-a X-a editie a Cupei 1

05 Mai 2011
Cea de-a zecea editie a evenimentului sportiv Cupa 1, organizat de Primaria Sectorului 1 si sustinut de Sport pentru Viata, aduce o surpriza pentru atletism: aproximativ 600 de elevi si liceeni isi disputa titlul de campioni Cupa 1 la acest sport. Startul competitiilor pentru toate cele sase sporturi din cadrul evenimentului va fi dat astazi, 5 mai, urmand o luna intreaga dedicata sportului.


Atletismul - sportul preferat al tinerilor la cea de-a X-a editie a Cupei 1

„Ma bucura orice eveniment prin care tinerii descopera sportul, spiritul de competitie si fair-play-ul. Tocmai de aceea, este o mandrie pentru Sport pentru Viata sa se alature Cupei 1, in calitate de partener”, a declarat Gabriela Szabo, Presedinte Onorific al Asociatiei Sport pentru Viata. „Totusi, la cea de-a zecea editie, mai am un motiv pentru a fi mandra: numarul mare de elevi inscrisi la probele de atletism. Ceea ce inseamna ca tinerii redescopera acest sport si incep sa il priveasca cu aceeasi pasiune cu care l-am privit si il voi privi mereu”, a completat campioana mondiala si olimpica la atletism.



Iinscrierile pentru cea de-a X-a editie a Cupei 1 s-au desfasurat in perioada 11 aprilie – 2 mai 2011.  Competitiile din cadrul celor 6 probe - atletism, handbal, baschet, fotbal, volei si inot - se vor desfasura pana pe data de 3 iunie. Ca in fiecare an, campionii Cupei 1 vor fi premiati si felicitati de primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, si de alte personalitati din lumea sportului.


Cupa 1

Pentru a marca aceasta editie aniversara, organizatorii vor introduce mai multe concursuri si elemente inedite. Unul dintre acestea este concursul online cu fotografii de la competitii, avand ca premii bilete la concertele din aceasta vara.



Cupa 1 este o competitie sportiva organizata de Primaria Sectorului 1 care se adreseaza liceelor si scolilor generale din Sectorul 1 al Capitalei. Mai multe informatii despre competitie puteti afla pe www.cupa1.ro sau pe pagina de Facebook.


Cupa 1

Cupa 1 este implementata de agentia de comunicare Pastel Group, in parteneriat cu Asociatia Sport pentru Viata. Evenimentul este sustinut de Radio ZU, in calitate de partener media principal, precum si de Avon Cosmetics Romania, Trilulilu.ro, Metropotam.ro, Clopotel.ro, Referat.ro, Calificativ.ro si Amelie.ro.
Inapoi la lista de stiri